Dorsilia Publicat Iunie 30, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 30, 2007 micuta mea de 6 luni are inca reminiscentele unei viroze, a ajuns in faza de stranuturi dese, nas infundat/secretii clare si tuseste. A primit Eurespal sirop pt tuse si mi-a spus medicul sa-i asociez si Peritolul ca sa ii ajute sa nu mai stranute atata si sa i se decongestioneze respiratia ca ar putea sa faca rinita alergica acum in sezonul alergiilor. Dar daca nu e alergica peritolul ii strica? tocmai acum 3 saptamani i-am dat 7 zile de peritol pt demararea apetitului, acum nu e prea des sa-i dau iar?> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Iunie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 30, 2007 Poti sa-l inlocuiesti cu Claritin sau Aerius. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
criscodrin Postat Iulie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 Claritine nu se administreaza sub varsta de 2 ani,peritolul merge mai bine la copii mici,de aia ti l-a si recomandat dr.Mergi la dr si intreaba daca poti sa-i dai alt antihistaminic cum ar fi claritine. Sanatate micutei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcrmiki Postat Iulie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 Nu stiu ca sa spun de peritol, dar cred ca cel mai bine stie medicul. Pentru nas infundat eu folosesc nazomer sau apa de mare - Marimer (este in spray de nas foarte bun) si pompita de nas (batista bebelusului) care este foarte eficienta si care ajuta la eliminarea mucozitatii. Multa sanatate micutei! Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga http://community.webshots.com/user/mcrmiki Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.