dulcetica Publicat Iulie 1, 2007 Raport Distribuie Publicat Iulie 1, 2007 Rares,cel mai minunat baiat,3 ani si 3 luni,a zgiriat aseara o masina in parcare cu o piatra.Desi eram pe linga el,pina sa intervin , raul a fost facut.[bang]Nu puteam sa ma infurii pe el inutil ,ca nu e foarte constient de ceea ce a facut.Oricum a inteles dupa ce i-am spus lui tati, ca treaba e grava.Proprietarul care era in balcon, a remarcat si probabil azi vom avea o conversatie pe tema asta.Eu ce trebuie sa fac?Sa-i platesc,sa si-o repare din asigurare sau ce alte optiuni sint?Cam cit sa-i dau pe aripa dreapta fata,clyo simbol,de vopsit? Pentru masina mea desi e zgiriata bine ,nu mi-a platit nimeni pina acum.Evident ca nu stiu cine a facut treaba asta! dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Iulie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 Chiar daca asigurarea ii acopera acest tip de dauna asiguratorul va veni la usa ta cu nota de plata. Daca ai asigurare pentru raspundere civila vei redirectiona nota de plata catre asiguratorul tau. Edit: cel mai bine ar fi sa va intelegeti asupra unui pret si sa se rezolve astfel problema din prima. Bafta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Iulie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 Eu am asigurare casco la masina ,dar nu i-am zgiriat-o cu masina mea ,asa ca presupun ca nu se pune ca-s asigurata,daca la asta te-ai referit.Totusi atunci cind nu declari ca a zgiriat-o Rares, ti-o vopseste oricum,nu? dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Iulie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 Este vorba de alt tip de raspundere civila. Care acopera situatii generale precum: copilul sparge geamul de la bucataria vecinului, cainele tau il musca de picior, etc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Iulie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 Aha,deci daca sotul meu e asigurat la ING poate sa le zgirie pe toate? dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Iulie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 Da, dar o sa-i creasca prima de asigurare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Postat Iulie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 1, 2007 UIte - vezi, ptr tipul acesta de accidente e bine sa ai o asigurare ptr copil. Aici esti obligat sa iti iti o asigurare, iar daca copilul sparge ceva in market, sau mergi in vizita si sparge ceva, asigurarea plateste. In momentul acesta, daca nu va intelegeti esti buna de plata(eventual daca tipul are asigurare full, ar putea de ex sa spuna ca nu stie cine i-a zgariat-o si atunci i-o repara ca atare fara sa se intoarca contra voastra; se putea intampla, nu? de cate ori nu lasam masina in parcare - de ex la supermarket, si la intoarcere gasim zgrieturi pe ea?) Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza. Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant. Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele... Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.