inuta12 Postat Septembrie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2007 neata buna Sanse...ma bucur sa aud vesti bune. Sa te ajute Dumnezeu. Fetelor..eu sunt o epava..M-am ingrasat pana acum 4 kg..Am 62,2 kg. [bang] si am doar 18-19 saptamani...e normal? eu ma simt oribil oribil si cei drept nu m-a dat in laturi in ultima saptamana de la covrigei, ciocolata cat cuprinde, prajituri..si alte interzisuri [bang], Voi cat ati luat in greutate pana la varsta asta de sarcina? Ariel..tu pe unde te plimbaresti? nu mai vorbesti cu noi? Simt ca ma cuprinde o depresie totala..ce naiba sa fac? [gravi]am 15 saptamani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Septembrie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2007 AM REVENIT [biz] [biz] [biz] [biz] a fost absolut minunat, am vazut locuri superbe in Croatia , peisajul mare combinat cu munte este mirific Azi noapte am ajuns si acuma sunt deja la lucru, putin mai incolo imi fac timp si deschid capitol nou .... vad ca ati fost cuminti si ati umplut paginile [dual] [dual] [dual] va pup ANDANII [flo][hia] In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Septembrie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 10, 2007 fetele am deschis capitol nou aici poftiti la raport , nu am apucat sa citesc din urma inca sa vad raportarile din saptamana trecuta ..... raportati azi si fac modificarile va pup pe toate ANDANII hia] In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.