diana_jors Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 Neatza, Karra: si Alex doarme tot pe o parte (prefera dreapta) - cred ca din cauza caldurii, ca dupa ce sta pe spate se incalzeste prea tare la spate. Pe racoare nu se intoarce. mady: distractie placuta! Noi am primit ieri o suzeta super haioasa, sper sa il prind azi cu ea intr-o poza sa vedeti Dupa ce am citit de chefir, m-am pus pe cautat si am vazut ca se poate face si in casa, cu "cristale de chefir", de care chiar am avut acasa intr-o vreme, si chiar faceau bine! Inca nu m-am convins cu chefirul, desi am vazut ca e recomandat in gastrite... mai studiez Desi vad ca nici una nu ati fost curioase, va informez ca sotul meu azi dimineata parea in sfarsit ok, dupa putin tratament si stat 2 zile in casa, dar azi a trebuit sa plece pana la munca... Stau cu sufletul la gura sa vad cum arata cand se intoarce... Va , si va doresc un week-end excelent! Diana de [bibe] Alex (23 aprilie 2007) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anaanamaria Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 eu nu pot sa spun ca sunt balena am cam 50-51 kg dar am putina burta si de ieri m-am apucat de tae-bo si ma dau cu o crema de la Forever care cica reduce 2cm . MIRIAM RIANA(filmulet) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anaanamaria Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 diana_jorsid="red"> pt ce folosesti tu cristalele astea? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana_jors Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 anaanamaria: in cel mai rau caz, lichidul lasat de ele era bun doar de suc de pus la frigider vara si avea efect Placebo Pentru chefir am citit ca se pune o anumita cantitate de cristale intr-o anumita cantitate de lapte de orice fel (chiar si de soia, orez etc) si iese chefir de laptele respectiv. Diana de [bibe] Alex (23 aprilie 2007) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anaanamaria Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 aha mersi de lamurire diana_jorsid="red"> MIRIAM RIANA(filmulet) varsta printesei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anaanamaria Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 vad ca nu aveti chef de "vorba" asa ca am plecat si eu sa fac un dus si apoi la un gratar. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivma Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 sa ai pofta la gratar anaanamaria. Cred ca glumesti cand te asemeni cu o balena la 50kg...eu am 82kg...deci... Fetelor care alaptati spuneti-mi daca mancati pepene verde va rog. Imi place la nebunie dar am emotii sa nu-i faca rau Irenei. Pupici si pofta mare pentru cine se duce la masa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzuna Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 Buna fetelor! KITTY- imi pare tare rau ca treci prin atatea. M-am gandit des la tine in ultimele zile. Poate ar trebui sa vb cu prietena ta despre cum te simti si sa gasiti o alta solutie: sa-i tii copilul dar sa te mai ajute cineva. Nu stiu ce sa spun. Chiar treci printr-o perioada grea acum si nici ei nu-i e mai usor. Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste toate greutatile astea. Legat de clavicula Giuliei, nu stiu ce sa spun. Mergi totusi la un cabinet particular, spune-le tot sau intoarce-te la medicul care o cunoaste si explica-i ce s-a intamplat cu pansamentul. Legat de diversificare: noi ne-am hotarat si am inceput- cereale (dar eu tot nu stiu cat ar tb sa-i dau pe zi. Acum papa cam 3 lingurite de fulgi pe zi. Tb sa-i dau mai mult? Si de 3 zile(azi e a treia ) ii dau si supa de zarzavat. Azi voi pasa si putin morcov.Doar cat sa-i dau o oarecare consistenta sa stea supica in lingurita sa nu i-o mai pun in biberon. Vedem ce iese. Ieri a mancat f putin (600 ml lapte toata ziua) aseara a varsat in jet in timp ce manca....Azi dimineata a mai varsat putin... Si sunt ingrijorata ca a avut urina inchisa la culoare dimineata. e semn ca se deshidrateaza, nu? Si nu vrea deloc apa. pana acum beia. Azi nu stiu ce are. LAPTELE- spune cineva ca-l tine 48 h la frigider. Nu-i prea mult? stiam ca laptele praf se prepara pe loc. Unii spun ca-l poti tine cateva ore la frigider. dar 48? Eu si laptele de la san il tin maxim 12 desi ei zic 24-48. Sunt suparata ca mi s-a stricat masina de spalat si se adunasera mult haine ca asa fac eu, pun 2 masini de 2 ori pe saptamana. Acum stau cu hainele muiate si nu-mi vine sa ma apuc de ele. Aseara am fost la ginecolog la control. Se pare ca sunt bine. Am intrebat de vaccinul impotriva cancerului de col uterin si mi-a spus ca ea personal nu-l recomanda ca nu-i asa eficient precum se lauda astia. Acopera numai 4 radacini ale virusului din vreo 20 cu potential oncogen si e asa nou ca nu se stiu reactiile adverse. deci nu-l fac.(tot costa 400 de euro). MADY- sa aveti parte de o petrecere frumoasa si felicitari proaspatului crestin. Asta e tot pentru azi! Week-end placut. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzuna Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 Sivma- am mancat de 2 ori. Maria nu a avut nimic. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alionushca Postat Iulie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2007 Diana_jorsid="red"> chefirul de care vorbeam eu - este altceva decit ,, cristalele de chefir,, - daca ar fi sa-l prepar in conditii casnice ar fi cam asa - intr-o anumita cantitate de lapte se adauga cultura de bifidobacteri, lacto... etc - se pune la cald - la anumita temperatura si cam in 10-12 ore e gata de baut. De ex in Ucraina(la noi e imposibil) - la institul de lapte si ... se vind culturi de bacterii speciale pentru chefir pentru a fi preparat in casa. Eu pina ce am sa-l cumpar - nu pot sa gasesc de unde sa iau culturi in Chisinau. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.