Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dar gradinita buna de stat cunoasteti?

Postări Recomandate

Postat

Salutare tuturor, mamici, tatici si pitici!

Cunoaste cineva o gradi de stat buna?

Vreau ceva in sect. 3 daca se poate sau central, am auzit ca in spate la Scala e o gradinita de stat buna, dar nu stiu nici ce numar are,nici exact pe unde este.

Daca are cineva cunostinta de vreo gradinita ca lumea de stat, va rog spuneti-mi si mie.

Va pup.

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Majoritatea gradinitelor de stat sunt bune, iar sectorul 3 are una din cele mai draconice inspectoare in ceea ce priveste calitatea invatamantului prescolar. Pe langa Scala vei gasi gradinita 203. E ok, dar am mari dubii ca mai gasesti vreun locusor neocupat pe undeva prin Bucuresti..
Postat
Te sfatuiesc calduros sa incerci sa abordezi directoarea gradinitei cam prin martie, ca sa fii sigura ca prinzi un locushor. Desi inscrierile se fac mai tarziu, totusi discutiile incep cam pe atunci. Mult succes copilului tau. In ce zona stai, poate iti mai fac si alte sugestii?
Postat

Piata Alba iulia. Stiu de gradi din spatele Mall-ului, am o vecina a carei fetita va merge din toamna acolo, deci despre asta voi avea informatii din sursa sigura.

Voi in ce grupa sunteti?

Postat

Noi deja suntem la al doilea copil la gradinita nr. 50 de pe strada N. Iorga (spre Calea Victoriei). Gradinita este super, are o directoare care se preocupa constant de imbunatatirea conditiilor micutilor, meniul e foarte bun si variat, educatoarele cu dragoste de copii.

Miki

Postat

Chiar Miki, spune-ne ce limbi straine se fac aici si care este programul gradinitei? Si de la ce virsta accepta copii? Au si sub 3 ani?

Postat
Teoretic nici o gradinita de stat nu o sa va accepte copiii sub varsta de 3 ani, cel putin legal nu au baza, dar cu ceva gangureli e posibil sa reusesti, de la caz la caz. 50 este una din gradinitele de limba germana. Mai exista si 85 in apropiere (langa ASE, in fata la Cibernetica). Daca stai in zona Piata Alba Iulia, atunci gradinita 161, pentru ca aceea este cea in discutie in spatele Mallului, de fapt in fata, este OK. Este o gradinita mare si s-au scris multe randuri despre ea. Este pe Branduselor. Au primit acum si ceva jucarii noi in curte, si se munceste cu spor la amenajare. Alte optiuni nu prea ai prin zona, decat daca iti vine bine sa mergi in fata la 23 August, zona unde ai mai multe optiuni. Gradinita 161 are orar prelungit, adica se aduc copii pana la ora 8.30 si ii poti lua dupa ora 15.00 pana la ora 17.00, cu variatiuni in functie de grupa.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...