ipearina Publicat Septembrie 14, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2007 De patru luni si ceva imi cade parul rau de tot, se vede ca am mai putin, se vede altfel si pielea capului. Sint disperata! Niciodata nu mi-a cazut atat de mult si pe o perioada atat de mare. Copilul meu are un an si patru luni si inca il alaptez. Imi cade parul oare de la alaptare? Desi iau minerale, vitamine fara oprire inca de cand eram insarcinata in prima luna. V-ati confruntat cu asa ceva? As vrea sa-mi intarc copilul, desi imi pare foarte rau , daca alaptarea prelungita este cauza. Nu stiu ce sa fac... Dati-mi un sfat, va rog! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anamaria Postat Septembrie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2007 ai parul lung? daca da, ar fi o solutie, sa il tunzi... acum nu stiu daca e potrivita! dar la mine a functioneat, intr-o perioada in care imi cadea foarte mult parul, poate si din cauza oboselii, stress samd. aveam parul pana la umeri, l-am tuns scurt de tot si nu mi-a mai cazut aproape deloc! eu una nu cred ca ar fi vreo legatura cu alaptatul. poate doar cu oboseala, daca e cazul. si asta nu stiu daca o poti inlatura, dar in nici un caz nu prin intarcarea copilului! _________________________ Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000) si [cri] Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] ) ************************ DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anky Postat Septembrie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2007 quote:Initial creeata de ipearinaDe patru luni si ceva imi cade parul rau de tot, se vede ca am mai putin, se vede altfel si pielea capului. Sint disperata! Niciodata nu mi-a cazut atat de mult si pe o perioada atat de mare. Copilul meu are un an si patru luni si inca il alaptez. Imi cade parul oare de la alaptare? Desi iau minerale, vitamine fara oprire inca de cand eram insarcinata in prima luna. V-ati confruntat cu asa ceva? As vrea sa-mi intarc copilul, desi imi pare foarte rau , daca alaptarea prelungita este cauza. Nu stiu ce sa fac... Dati-mi un sfat, va rog!id="quote">id="quote">Ia supliment de zinc si selenium cu vit. A,C si E(Wallmark) plus magneziu (WallmarK)SuccesAnca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvana_salajan Postat Septembrie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2007 Cred ca solutia ar fi o vizita la endocrinolog. In nici un caz intarcatul. Numai bine si muulta sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanima_i2002 Postat Septembrie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 14, 2007 Si mie imi cade destul de tare parul. Si de la oboseala, stres, din cauza piticului care ma trage toata ziua de par...Poate si de la alaptare. Nu mi-am pus niciodata problema ca ar fi de la asta. Si eu iau vitamine inca dinainte de a ramane insarcinata. As putea sa spun ca iau vitamine de cand ma stiu de cand tot iau si nu le mai las. Ce este drept in ultima vreme cam uit sa le iau si mai sar acte o zi doua. Te vopsesti? Eu am renuntat de ceva ani la vopsit. Cand vreau sa dau culoare la par bag un ceai de musetel, de frunze de nuc su un ceai henna. Mamica lui Rares (15 oct 2006) poze diverse Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.