Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce sa fie chestia asta?

rory76

Recommended Posts

Fetele, am niste simptome ciudatele si pana ajung la medic - cam pe miercuri- vreau sa stiu daca a mai avut careva asa ceva. Zilele trecute m-a durut tare in piept cam pe la osul stern ma rog, ceva mai sus, nu stiu sa explic, am pus totul pe seama unei raceli mai vechi, cand am avut aceleasi dureri. Azi m-a intepat inima de cateva ori. Medicul de familie zice a am niste extrasistole dar u e ceva grav, e ceva vegetativ, de la stres, alea-alea... nu stiu ce sa cred ...am oare ceva grav, sunt pe cale sa fac vreun infarct si nu vrea medicul sa imi spuna sau o fi altceva??? Voi ce ziceti? Multumesc!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

aceleasi manifestari le-am avut si eu si am fost la cardiologie ca ma speriasem rau .am facut EKG, ecografie si mi-a spus ca nu am nimic la inima ,sunt tulburari neurovegetative.asta inseamna ca sunt obosita ,stresata etc .totusi fa-ti o serie de analize si du-te la medic sa fi sigura .[flo]

dana

Probleme cu stomacul ai??? Pot fi cauzate si de un reflux al alimentelor din stomac inapoi in stomac, impreuna cu sucul gastric care este acid, ceea ce cauzeaza arsuri in dreptul sternului insotite si de tulburari de ritm cardiac.

Cristinaid="red">id="size2">

" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
id="blue">

Buna, si eu am avut astfel de simptome si m-am speriat f. tare. M-am dus la un cardiolog, mi-am facut electrocardiograma, si nu am nimic. Mie mi-a recomandat Ginseng (10 fiole) si m-am simtit mai bine. Nu te panica inainte de a mai merge la un medic, dar mai mult ca sigue e de la stres.

Sanatate multa!

N.Petros

Alunga-ti gandurile rele si mai ai putzintica rabdare pana miercuri.

Daca e pe baza de stres faptul ca te gandesti tot timpul acolo nu face decat sa iti accentueze simptomele, ba chiar sa mai adauge cateva, tot la fel de ciudate.

Ai grija de tine si o sa fie bine!

APRIL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...