Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Urgent , Rhinxyn-cate picaturi?

Recommended Posts

Azi dimineata cand s-a trezit fetita mea de 1 an si trei luni avea nasul super infundat, l-am aspirat, i-am pus ser fiziologic si i-a mai trecut un pic, dar dupa ce a dormit e mai rau.

Am niste picaturi de Rhinxyn, dar le-am luat pentru mine si nu stiu

daca sunt bune pentru fetita sau pentru copii sunt separat?

As vrea sa stiu si cate picaturi si de cate ori pe zi se pune.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

sevetel, nu mai ai prospectul? ca acolo trebuie sa specifice daca pot fi administrate si la copii, de la ce varsta si cantitatea. Din cate stiu eu, pentru copii ar trebui sa fie solutii nazale separate de cele pentru adulti, asa cum e Olynth-ul, ca au concentratii diferite. Dar poate asta se preteaza si la copii, insa in cantitate mai mica. Totusi, de ce nu dai mai bine fuga la farmacie sa iei ceva special pentru nasucul mic? Si te consulti si cu farmacista.

Multa sanatate micutei![flo]

Tisina

Rhinxyl nu e bun pentru copii asa mici. E prea puternic pentru nasucul lor. Mai si creaza dependenta. Mai mult de 5 zile nu e recomandat sa dai niciun fel de picaturi.

Incearca sa pui cateva picaturi de ulei /esenta de eucalipt in apa fierbinte pentru inhalatii.

Olynth poti sa-i dai, ca e de doua feluri ,pentru adulti si pentru copii.Si... apa de mare de la Humex.

Sanatate.

Rhynxin exista doar in concentratie pentru adulti 0,1%. Dar poti sa-i dai Olinth pentru copii 0,05% este de fapt acelasi lucru). Cel mai bine ar fi spray, se da mai usor, cate un puf/picatura max 3x pe zi.

Multa sanatate.

Mira mami de DAVIDid="blue"> (15.08.2002) DARIAid="red">(20.11.2004) si SELINid="purple"> (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...