Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Suzeta versus degetel

Recommended Posts

Am un baietel de 3 luni si jumatate pe care il alaptez exclusiv. De la un timp am vazut ca a inceput sa-si suga degetelul si am cam intrat in panica (pentru ca avem niste cunostinte al caror baietel suge inca degetul desi are 6 ani) asa ca am incercat sa-i introduc suzeta. Ma gandeam ca este mult mai usor de dezobisnuit de suzeta decat de deget. Nu i-o mai dai, plange un timp dar pana la urma ii trece. Dar cu degetul .... cum faci sa-l dezobisnuiesti? El suge degetul numai in momentul in care este obosit si vrea sa doarma. Dupa ce adoarme scoate degetul din gura. Ma gandesc ca a luat obiceiul asta din cauza ca eu l-am lasat sa adoarma singur si el si-a cautat un mijloc de a adormi mai usor. Mama mea este educatoare si imi povestea despre copii care s-au atasat de anumite obiecte (pernute, paturici, funditze, etc) fara de care nu pot dormi. Cred ca si la el este ceva de genul asta... Nu mi-a refuzat suzeta dar nu reuseste sa o tina prea mult timp in gura si o scapa. Am stat eu un timp langa el si am avut grija mereu sa i-o dau inapoi, dar nu pot sta planton langa patul lui. Este de vina oare forma suzetei, copii vostri nu scapa suzeta din gurita?

Cum sa fac ca sa fie bine? Insist cu suzeta sau il las sa suga degetelul in continuare? Citeam in Dr. Spoch ca daca plange bebe trebuie sa-l ajuti sa-si gaseasca degetelul si sa-si satisfaca nevoia de supt. Si apoi cum il convingi sa nu mai suga degetul?

Roxana mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)

POZE

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Inainte de a deschide subiecte noi va rog sa verificati ca ele nu se regasesc in lista de topicuri de la INDEX SUBIECTE.

Despre tema initiata de tine se discuta aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82709.

Voi copia si mesajul respectiv in cadrul subiectului deja deschis

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENTid="red">

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...