Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

PIETRE LA RINICHI LA COPIL !?

Recommended Posts

Am un baietel de 8 ani caruia i s-au descoperit pietre la ambii rinichi . il doare atunci cand alearga sau face miscari bruste .medicul ne-a dat tratament specific , dar il urmam de 3 luni si nu exista nicio schimbare .stie cineva mai multe despre aceasta probleme ,sau ce as putea sa fac ?[help]

dana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cunosc un baietel care s-a nascut cu pietre la rinichi si a fost operat rapid ptr. ca una era mare, nu avea sanse cu tratament.

poate gasesti niste sfaturi naturiste in formula as (au site si motor de cautare), eu mi-am rezolvat diverse probleme inspirandu-ma de acolo.

[flo] sanatate baietelului!

Teddy si [zana]Alyssa (05.05.05)

Elyda, te-ai gandit ca poate aceste pietre la rinichi au aparut din cauza apei de la robinet. Ce apa conmsuma copilul? Eu stiu cazul unui copil mai mic decat al tau. V-ati gandit la un filtru de apa? Nici nu iti imaginezi ce contine apa de la robinet... Si chiar daca consumati apa din comert (care e si mai proasta) gatesti cu apa de la robinet si tot aia e. Iti spun toate astea fiindca de curand ne-am testat apa gratuit si am albit... Costa mult filtrul, dar merita pt sanatatea copilului si a voastra...

sunt convinsa ca este de la apa,o perioada destul de lunga copilul a stat la socri mei la tara unde aste o apa care contine mult calcar.problema este ca acum are deja pietre si are dureri destul de mari de rinichi.am urmat si urmam si acum tratament de la medic dar nu este nicio inbunatatire.tratamente naturiste sau alte idei are cineva? nu mai stiu ce sa fac ,mai ales cand imi spune ca-l doare simt ca mor ca nu am ce sa-i fac![q]

dana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...