Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

medic pediatru in cluj

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu ti-o recomand pe dr Daniela, din grigorescu de la clinica Artis. Imi place tare mult de ea ca nu se avanta sa dea medicamente una doua l a copil si mai ales antibiotic si e o draguta, daca nu ti-ai gasit iti dau nr de la cabinet si poti sa-i faci o vizita, numai ca e tare aglomerata.

Sanatate la toti copiii pamantului

Iulia Negrea

Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...
Citat:
citat din mesajul lui iulianegrea
Eu ti-o recomand pe dr Daniela, din grigorescu de la clinica Artis. Imi place tare mult de ea ca nu se avanta sa dea medicamente una doua l a copil si mai ales antibiotic si e o draguta, daca nu ti-ai gasit iti dau nr de la cabinet si poti sa-i faci o vizita, numai ca e tare aglomerata.Sanatate la toti copiii pamantuluiIulia Negrea
align="right" id="quote2"> Este vorba despre Daniela Serban?[mamica]Ani de [copil]Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

doamna dr Calugar la cab din Zorilor langa Posta. Are si ea la randul ei doi copii deci este trecuta prin toate nebuniile, este f degajata si nu panicata, nu iti indoapa copilul cu antibiotice si pt unele situatii este adepta chiar si a tratamentelor homeopate.

Doctorul Muresan e foarte bun,darrrr....intotdeauna vei astepta cu copilul cel putin o ora,ca intotdeauna e coada...nu te baga inainte daca ai copil mic,adica peste 1 luna...baga cate 2 pacienti in cabinet,si se ocupa ba de unu ba de altul...tu nu apuci sa-i zici toate problemele...si in concluzie nu pleci lamurit de acolo.

Eu ma duc la el doar cand trebuie vaccinata fata,in rest pe la alti pediatrii,sau medici homeopati.

Ramonel,mami de [bibe] Beaid="red">(08.11.2007)

Nu Ani, sigur e vba de Dana Morar.

O fi ea buna, dar nu e de gasit niciodata, nu raspunde la telefon, nici dc insisti toata ziua deci e calr ca e grav, intinde cu apa de gura pana ajunge copilul la urgenta cand ar trebui sa dea anti-termice si dc e amigdalita antibiotice....

Noi ne-am mutat de la ea de peste 1 an oficial, si de 2 neoficial. Mai mergeam doar la vaccin la ea, pana acum 1 an, apoi am zis sa ia punctele medicul care se ocupa de fete, nu cel care le are in acte. Vaccinarila sunt facute cu maaari intarzieri, nu stiu nici acum de ce. Si stat cu orele afara.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...