mamica gen Publicat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 19, 2007 Mai, fetelor, care ma ajuta sa gasesc si eu o spuma coloranta, de care-o fi, spuma sa fie. Mai degraba gasesc acul in carul cu fan...Pe aici, prin Galati, nu am reusit sa gasesc, poate nu caut unde trebuie, tocmai s-a uitat cineva si prin hipermarketurile din Bucuresti, si nimic, nimic. Vreau ceva pt. par, fara amoniac si fara oxidant. Mersi de ajutor. Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 Eu nu am auzit ca ar exista asa ceva. http://www.copaculdehartie.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 19, 2007 Eu folosesc Casting de la L'Oreal. Este extraordinara. Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica gen Postat Septembrie 20, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2007 Castingul ca si Wella Soft e vopsea ton sur ton, adica au oxidant, in cantitate mai mica, de aceea culoarea dureaza mai mult de 3-6 spalari. Eu am folosit nuantatoare, la plic (Londa- Shiny colors, Loncolor - Tredny colors, Pallete - instant), dar mai nou, nu mai stie nimeni daca si cat oxidant contin. Adica unele n-au, altele au f. putin. Se pare ca sampoanele/spumele colorante, nu contin absolut nimic nociv: de ex. Farmec spuma coloranta balsam 2 in 1, dar eu am gasit pe argintiu,parca , oricum ceva f deschis, atata timp cat eu caut saten. Am vazut Londoren, sampon, desi am impresia ca da doar reflexe, nu nuanteaza cu adevarat, o sa incerc. Pupici Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loren@ Postat Septembrie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2007 Mi-am luat si eu de la Londcolor cica "vopsea semipermanenta pentru par" care rezista 4-6 spalari...Inca nu am testat-o dar va zic eu dupa, daca merita! Biaid="size1">id="red"> printesa noastraid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loren@ Postat Septembrie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2007 Gata m-am facut singura cu ea si a iesit super[vampa]..un fel de castaniu...acum sa vedem la cite spalari rezista, dar eu zic ca merita banii pentru o schimbare temporara de look![^] Biaid="size1">id="red"> printesa noastraid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Septembrie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2007 Eu mi-am luat de la loncolor si mi-a iesit uniforma culoarea, si 2 plicuri au costat 6,5 RON... Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia"> asa crestem noi id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loren@ Postat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2007 o poza pentru cine intereseaza sa vada culoarea care a iesit http://www.dropshots.com/utocatalina#date/2007-01-11/00:37:12 Biaid="size1">id="red"> printesa noastraid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emma2006 Postat Septembrie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2007 Ma intereseaza si pe mine mai nou nuantatoarele si am vazut din gama Palette si Londa Color, se gasesc cite un pliculet care ajunge probabil doar pentru radacini sau cite doua lipite si nu sunt nici foarte scumpe; in jur de 5 lei am vazut 2 pliculete de Londa in Cora. Parca scrie pe ele ca rezista la 6-8 spalari. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loren@ Postat Septembrie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2007 Uite Emmaid="red"> de la Londa Color m-am facut si mi se pare ca este f. bun...este la a2-a spalare!http://www.dropshots.com/utocatalina#date/2003-01-10/04:54:40 Biaid="size1">id="red"> printesa noastraid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.