Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Spuma coloranta, de unde?

Recommended Posts

Mai, fetelor, care ma ajuta sa gasesc si eu o spuma coloranta, de care-o fi, spuma sa fie.

Mai degraba gasesc acul in carul cu fan...Pe aici, prin Galati, nu am reusit sa gasesc, poate nu caut unde trebuie, tocmai s-a uitat cineva si prin hipermarketurile din Bucuresti, si nimic, nimic.

Vreau ceva pt. par, fara amoniac si fara oxidant.

Mersi de ajutor.

Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Castingul ca si Wella Soft e vopsea ton sur ton, adica au oxidant, in cantitate mai mica, de aceea culoarea dureaza mai mult de 3-6 spalari.

Eu am folosit nuantatoare, la plic (Londa- Shiny colors, Loncolor - Tredny colors, Pallete - instant), dar mai nou, nu mai stie nimeni daca si cat oxidant contin. Adica unele n-au, altele au f. putin.

Se pare ca sampoanele/spumele colorante, nu contin absolut nimic nociv: de ex. Farmec spuma coloranta balsam 2 in 1, dar eu am gasit pe argintiu,parca , oricum ceva f deschis, atata timp cat eu caut saten.

Am vazut Londoren, sampon, desi am impresia ca da doar reflexe, nu nuanteaza cu adevarat, o sa incerc.

Pupici

Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006

Ma intereseaza si pe mine mai nou nuantatoarele si am vazut din gama Palette si Londa Color, se gasesc cite un pliculet care ajunge probabil doar pentru radacini sau cite doua lipite si nu sunt nici foarte scumpe; in jur de 5 lei am vazut 2 pliculete de Londa in Cora. Parca scrie pe ele ca rezista la 6-8 spalari.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...