emirares Publicat Septembrie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 20, 2007 Rares are 2 luni, iar de la 3 saptamani am fost nevoita sa-i introduc supliment cu biberonul... acum s-a obisnuit cu el si nu mai vrea sa ia sanul. Stie cineva daca exista o metoda sa-l fac sa revina la san? Dupa 6 saptamani cantitatea de lapte a crescut semnificativ, dar se pare ca un pic prea tarziu... Mi-am dorit foarte mult sa-l pot alapta la piept si acum pur si simplu sunt disperata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Septembrie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2007 Bine ai venit. Pt ajutor, da click pe subiectul de mai jos, unde o sa gasesti multe fete ce-ti vor da sfaturi ff bune. Repeta intrebarea acolo. Multa bafta! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102368&whichpage=26 my baby [bibe][fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Septembrie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2007 Am copiat eu pt tine intrebarea ta acolo, la Alaptat help line, unde ti-am indicat linkul. Sa urmaresti acolo raspunsurile, ok? my baby [bibe][fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.