Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mai aveti discuri de pic-up? dar pic-up?

dana d

Recommended Posts

Am un picup din ultima generatie, parca cehoslovac- Tesla. Si o multime de discuri pe care le pastrez ca pe ceva pretios si drag pentru ca sunt legatura mea cu adolescenta, amintiri de nepretuit. E adevarat ca nu le-am mai ascultat de foarte multa vreme, poate chiar ani dar stiu ca sunt acolo, in siguranta si disponibile pt cand va veni momentul amintirilor. Acum doua zile a venit sora mea in vizita si ne-am apucat sa rascolim prin discoteca. Am vrut sa pun un disc la pic-up si am costatat cu surpiza ca acul este rupt. stiam ca l-am lasat in stare de functionare dar copii i-au mai ridicat capacul si s-au jucat in el cand n-am fost atenta.

Ce fac eu in situatia asta? Unde mai gasesc eu un ac de pic-up? cum recuperez eu muzica de pe discuri ca ar fi ideal sa le transfer pe unele pe cd dar asta mi se pare tare complicat daca nu chiar imposibil.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si eu am picup ,l-am cumparat acum13-14 ani cand se mai gaseau .am si discuri vechi cu muzica usoara romaneasca si straina si muzica populara .nu am mai ascultat de mult timp in disc de vinil ,mi-e dor sa mai ascult melodiile vechi. ac de picup ...nu cred ca mai gasesti pe undeva .[flo]

dana

quote:Originally posted by elyda

si eu am picup ,l-am cumparat acum13-14 ani cand se mai gaseau .am si discuri vechi cu muzica usoara romaneasca si straina si muzica populara .nu am mai ascultat de mult timp in disc de vinil ,mi-e dor sa mai ascult melodiile vechi. ac de picup ...nu cred ca mai gasesti pe undeva .[flo]dana

id="quote">id="quote">Si eu mi-am luat discuri cu Daniel Iordachioaie,(eram indragostita de el [:D] p la 14-15 ani), Gabi Dorobantu, Sanda Ladosi.Le mai am si acum, dar sincer nu le-am mai ascultat demult.Criss si Alex

Ahaaa, si eu le am pe astea romanesti, eram fan Angela Similea, am Anda Calugareanu, multe cu muzica folk, muzica foarte draga mie si acum, colinde, muzica clasica, populara - eram fan Irina Loghin, Ileana Sararoiu.

Dar acum vroiam sa acultam niste Sandra, Modern Talking, C.C.Catch, Blue Sistem... va mai aduceti aminte? Pe astea dansam la ceaiuri. Sora mea a venit in Ro pt cateva saptamani cu prietenul ei canadian, Si el nu auzise de astia de mai sus (germanii) si vroiam sa punem si noi sa ascultam putin sa vedem daca nu cumva ii trezesc si lui amintiri.

Mai am si Madona, Beatles, Elvis, si cateva de muzica italiana veche, imi plcea foarte mult.... aaa si Narghita [:D]

Fetele mele

Dana si eu am unul in tara si tot asa are acul rupt si as fi vrut sa-l schimb.

Incearca la magazinul Muzica in trecut ei aveau asa ceva si poate mai au.

Daxca gasesti sa ne ti la curent, ca tare as vrea si eu sa fac rost de ac sa -l schimb pe cel vechi.Chiar aseara ma gendeam la discurile din tara ascultand pe Radioromania actualitati o melodie de-a lui Iris.

Discurile (sau placile cum le numeau bunicii) fac parte din copilaria si adolescenta noastra.

Mie tare dor sa ascult vechile discuri cu Andries si Credeance Clearwater Revival.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

Daa, pentru cine cunoaste am si cam toata colectia de Imnurile Golanilor din piata Universitatii, Doamne, vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramaaas din oameni...

Nu prea cred ca mai au la Muzica ace si nu stiu daca nu cumva sunt diferite de la marca la marca. Si eu nu prea am drum pe acolo, cred ca sunt ani de cand nu am mai fost pe Calea Victoriei pe jos. daca credeti ca sunt sanse sa gasesc poate rog pe cineva sa se duca pentru mine.

Fetele mele

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...