Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Si noi suntem ploiesteni!

paula76

Recommended Posts

Buna fetelor,

Sunt ceva mai noua pe forum(desi siteuldesprecopii.com) il folosesc de prin 2004(dar nu aveam cont creat).

Am o dulceata de baiat, SERGIU ANDREI, care are 3 ani si 8 luni, un poznas cu mari aptitudini de sportiv(merge pe bicicleta cu 2 roti inca de prin primavara, joaca fotbal f. bine- el la un an jumate folosea minge artex, ca altceva nu-i placea).mi s-a intamplat sa se opreasca oameni prin parc sa-l admire pe pici cat de bine suteaza.Chiar la Bucov, asta primavara un baiat la vreo 16 ani, le spunea celor din gasca"ia uitati-va mai , asta mic joaca fotbal mai bine decat mine".Asa e, si nu ma laud, cred ca o sa-i dezvolt latura sportiva ptr. ca are talent.Desre noi ce sa mai spunem decat ca stam prin Mihai Bravu, ca mergem la camin de cand a implinit 3 ani(e nascut pe 14 ianuarie 2004) si ca deja acolo la camin am facut"prima victima in amor" si anume o fetita care i-a spus mamei ei ca "sunt indragostita de Sergiu".Va pup si va rog sa-mi spuneti si mie cum pot pune poze pe forum cu baiatul meu, am incercat dar nu am reusit!

Paula si Sergiu Andrei

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...