morenaA Publicat Septembrie 23, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 23, 2007 Am deja niste riduri mici (de expresie) si as vrea sa nu se inmulteasca, insa am vazut ca majoritatea crimelor antirid sunt pt varste mai mari (40+), ce recomandati pt primele riduri? Nu vreau sa astept pana la 35-40 ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Davina Postat Septembrie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 23, 2007 Lierac Diopticremeid="black"> ,pentru zona ochilor se foloseste de la 20 ani.Inca n-am incercat-o dar mi-am pus in plan s-o cumpar. poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Postat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2007 Eu am 28 si folosesc pentru noapte crema din gama H3 de la Ana Aslan, iar pentru zona ochilor crema pentru contur ochi din gama Aslavital. Parerea mea e ca trebuie sa le incerci, sa vezi care iti prieste. De exemplu, crema de noapte H3 e cam grasa, dar la mine se absoarbe imediat si imi place cum imi lasa pielea dupa. La fel si cu cea de zi - Aslavital, la fel, simt ca imi improspateaza fata. Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005) http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp http://community.webshots.com/user/ellinia_c Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tierry Postat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2007 Eu tocmai am dat 800 de mii pe Myokine-ul de ochi de la Vichy. Am vreo 2 saptamani de cand ma dau cu regularitate dimineata si seara si sincer n-am vazut macar nici cel mai mic semn de hidratare al pielii, daca nu si de netezire a ridurilor. Cica efectele s-ar vedea dupa 21 de zile... Si pe mine ma intereseaza raspunsurile fetelor, si eu am tot 27 de ani...Ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu am cum sa le incerc pe toate..ca in ritmul asta dau faliment pana oi gasi ceva ce mi se potriveste. Am inteles ca cele mai eficiente ar fi ROC, dar sunt pentru peste 40 de ani Probabil de asta fete de 30 zic ca sunt bune..ca le folosesc mai devreme decat este indicat... Chiar astept si eu recomandarile voastre... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackpanterro Postat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2007 Poate ajuta la ceva studiul asta http://www.consumerhealthdigest.com/EyeCreams/?source=inside/eyecream Mie mi s-a parut bun si o s ama documentez de preturile produselor respective.Sper sa nu fie de la $50 in sus... Oricum eu am pus ochii pe crema de ochi de la Clinique dar si Estee Lauder imi place doar ca e foarte scumpa Sincer nu vad ce probleme pot aparea daca folosesti la 30 de ani o crema pt varste de la 40 in sus....sau gresesc? Unde scrie ca nu e indicat? PS.Na ca m-am lamurit cu preturile....mai toate sunt in jurul a $100 Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anky Postat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2007 Eu folosesc acum Biotherm Line peel de care sint foarte multumita. Nu e nici o problema daca folosesti la 30 de ani o crema penteru 40,totul este sa te simti bine cu ea,sa fie ok pentru tenul tau.Eu ma impac bine cu gamele Biotherm,Lancome,Collistar insa nu ma impac deloc cu cremele Dior.Nici Vichy sau Clinique nu prea imi plac,mi se par niste creme grele pentru tenul meu. Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 "Happyness is the key to your heart" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Septembrie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2007 quote:Originally posted by elliniaEu am 28 si folosesc pentru noapte crema din gama H3 de la Ana Aslan, iar pentru zona ochilor crema pentru contur ochi din gama Aslavital. Parerea mea e ca trebuie sa le incerci, sa vezi care iti prieste. De exemplu, crema de noapte H3 e cam grasa, dar la mine se absoarbe imediat si imi place cum imi lasa pielea dupa. La fel si cu cea de zi - Aslavital, la fel, simt ca imi improspateaza fata.Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsphttp://community.webshots.com/user/ellinia_cid="quote">id="quote">Si eu folosesc tot produsele din gama Aslavital, si sunt foarte multumita de ele.Criss si Alex Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat Septembrie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2007 myokine pt ochhi cu 800 mii am avut si eu si nu am vazut nici un rezultat, drept urmare nu am ami luat.acum folosesc roc - cr. hidratanta , deci nu cea antirid si sunt multumita, o folosesc de aproape 1 an. prima data am luat din romania, tot cu 7-800 mii nu mai stiu exaCT., iar apoi mi-am luat din franta la juma de pret,12 euro a, eu am 31 ani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanya Postat Septembrie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 26, 2007 ANEW ALTERNATIVE DE LA AVON E SUPER Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delphin Postat Septembrie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 26, 2007 INOSITOL DE LA YVES ROCHER! indicat pt.primele riduri. De poate cumpara cutia intreaga prima data, apoi poti lua rezerva. exista si zi si noapte. Pt; mine e cea mai ok! pozici bb2 burticutza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.