Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nou stil de viatza (151)

Recommended Posts

Nou stil de viatza id="blue">- 149, 150Albumul nostruid="red">Filmulete cu exercitii izice, Diete pentru fiecareSign in>e-mail: noustildeviata@yahoo.comid="red"> si parola: slabitifrumosid="red">id="size1">Intrebari pentru noile veniteid="red">1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des? 3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?id="size2">

[bis]Podiumulid="size4">id="red">:[bis]1. Violeta - 19.6 kg 2. Mercedes - 18.5 kg, Mephala - 18 kg 3. Daria - 13 kg 4. Cami - 12.3 kg, InaC- 12 kg 5. Puskin, Mimi dumy - 11 kg6. Dordia - 10.3 kg7. DianaR - 9.5 kg 8. Mamicadulce - 8.5 kg, CristinaC - 8 kg id="red">id="brown">
id="size2">Pentru tine mâncarea a devenit un refugiu sau o recompensa? Te simti lipsita de vointa, neputincioasa? De fiecare data când începi un regim de slabit, ajungi sa renunti dupa doar câteva zile?id="size2">
[majoreta] Concurs "Slabeste sanatos alaturi de noi" ; 8 octombrie - 12 noiembrie 2007 [majoreta]id="size4">
id="red">Echipele formate:1.Ina-Carina-Doroty2.Mephala-Gusta-Corneliaid="green">3.Tzuni-Olo-Mercedesid="size2">______________________________________________________________________
Clasamentul actualizat: marti, 2 octombrie 2007 :id="green">id="size2">
Categoria "fulg" : 50 - 60 kgid="green">Mikid="brown">-------1,58 mid="black"> : 52.8 kgid="blue">___ 51.9 kg, 52.9 kgid="purple"> [porc]..............51 kgid="red">Carinaid="brown">-------1,70 mid="black"> : 62 kgid="blue">___58.5 kg, 57.8 kgid="purple"> [flo]...............56 kgid="red">Carolinahid="brown">---- 1,67 m : 58.8 kgid="blue">id="black">___56.7 kg, 56.1 kgid="purple"> ............. 54 kgid="red">Andre_eaid="brown">-----1,61 m : 58 kgid="blue">___54.8 kg, 55.2 kgid="purple"> [aerob]...........51 kgid="red">Categoria "usoara" : 61 - 70 kgid="green">Mimi dumyid="brown"> --- 1,70 m id="black">: 74.5 kgid="blue">___64 kg, 63.6 kg id="purple"> [aerob]........... 60 kg id="red">Tzuniid="brown"> ------- 1,78 m : 61.4 kgid="blue">id="black">___65.4 kg, 63.8 kg id="purple"> ............60 kgid="red">Delidanaid="brown"> ---- 1,72 m : 68.0 kgid="blue">id="black">___67 kg, 68 kg id="purple"> [porc]..................... 66 kgid="red">Violeta 70id="brown"> -----1,65 mid="black"> : 84.0 kgid="blue">___64.6 kg, 64.4 kg id="purple"> [aerob]......... 63 kg id="red">Nastadid="brown"> ------ 1,54 m : 66.0 kgid="blue">id="black">___63.6 kg, 63 kg id="purple"> [aerob]............. 50 kgid="red">Tumpiid="brown"> ------ 1,57 m : 61.9 kgid="blue">id="black">___61.9 kg, 62.5 kgid="purple"> ............. 53 kgid="red">Madelaineid="brown"> --- 1,60 m : 66.0 kgid="blue">id="black">___66 kg, 66 kgid="purple"> [aerob]........................ 60 kgid="red">Roxanaid="brown"> ------ 1,73 m : 58.0 kgid="blue">id="black"> ___ 60.5 kg, 61 kg .......... 57 kgid="red">oLoid="brown"> --------- 1,74 m : 66.5 kgid="blue">id="black">___68.2 kg, 66 kg id="purple"> .................. 64 kgid="red">Gustaid="brown"> ------- 1,64 m : 64.0 kgid="blue">id="black">___65 kg, 65.5 kgid="purple"> [porc]................. 60 kgid="red">Khristinid="brown"> ------- 1,70 m : 70 kgid="blue">id="black">___70 kg, id="purple"> ............................ 65 kgid="red">Bflyid="brown"> ---------1,55 mid="black"> : 73.0 kgid="blue">___70.5 kg, 70 kg id="purple"> [aerob]............. 60 kgid="red">Mercedesid="brown"> ----- 1,65 mid="black"> : 88.0 kgid="blue">___ 72 kg, 69.5 kg id="purple"> [flo][flo]........ 65 kgid="red">Categoria "medie" : 71 - 80 kgid="green">Mamicadulceid="brown"> - 1,77 mid="black"> : 85.0 kgid="blue">___76.5 kg, 78,5 kgid="purple"> ........ 70 kgid="red">Dorotyid="brown"> ------ 1,77 mid="black"> : 76.5 kgid="blue">___74 kg, 73.5 kgid="purple"> [flo]............ 69 kgid="red">Diana Mirelaid="brown"> - 1,68 mid="black"> : 80.0 kg id="blue">___72 kg, 74 kgid="purple"> ................. 55 kg id="red">Categoria "grea" : 81 - 100 kgid="green">Zuziliciid="brown"> ------- 1,60 mid="black"> : 87.6 kgid="blue">___86.8 kg. 86.2 kgid="purple"> ...........60 kgid="red">Corneliaid="brown"> ------- 1,74 mid="black"> : 91.0 kgid="blue">___86 kg, 87 kgid="purple"> [porc]...........70 kgid="red">Aidaciolacid="brown"> ------- 1,71 mid="black"> : 95.5 kgid="blue">___94.4id="purple"> ......................85 kgid="red">[ispita]Mentinere:id="green">Ioana -------------- 1,70 m : 53.5 kgid="red"> (57.5 kg - 53.5 kg)ZisaCami ----------- 1,65 m : 59.4 kgid="red"> (71.7 kg - 59.4 kg)Adrianafedorca------ 1,65 m : 59.0 kgid="red"> (61 kg - 59 kg)DianaR ------------- 1,67 m : 54.0 kgid="red"> (63.5 kg - 54 kg)Anky --------------- 1,68 m : 55.0 kgid="red"> (60 kg - 55 kg)Lidia--------------- 1,74 m : 63.5 kgid="red"> (66.5 kg - 63.5 kg)[testoasa] Au luat o pauzaid="green">:Carmenid="brown"> ----- 1,64 m : 75.0 kgid="blue">id="black">___57 kgid="purple">.................. 52 kgid="red">Puskinid="brown"> ------ 1,65 m : 80.0 kgid="blue">id="black">___70 kgid="purple">.................. 65 kgid="red">Ina Cid="brown"> -------- 1,64 m :84.0 kgid="blue">id="black">___72 kgid="purple">.................. 64 kgid="red">Dariaid="brown"> ------- 1,74 m : 83.0 kgid="blue">id="black">___70 kg id="purple">.................. 60 kgid="red">Adelapopid="brown"> --- 1,68 m : 74.0 kgid="blue">id="black">___ 72 kgid="purple">.................. 58 kgid="red">Sigrid26id="brown"> ----- 1,68 m : 85.4 kgid="blue">___85.1 kg id="purple">id="black"> .............. 70 kgid="red">Addyaid="brown">------- 1,64 m : 66.5 kgid="blue">id="black">___64.5 kgid="purple">................ 60 kgid="red">Indraid="brown"> ------- 1,72 m : 62.7 kgid="blue">id="black">___63.7 kgid="purple">................. 57 kgid="red">Adameascaid="brown"> - 1,65 m : 81.0 kgid="blue">id="black">___75.7 kgid="purple">................ 65 kg id="red">Cookieid="brown"> ------ 1,52 m : 66.0 kgid="blue">id="black">___62 kgid="purple"> ................... 60 kgid="red">Onitzaid="brown"> -------1,66 m : 61 kgid="blue">id="black">___59.3 kgid="purple"> ....................53 kgid="red">Crystinaid="brown"> ---- 1,60 m : 69.0 kgid="blue">id="black">___ 66.9 kgid="purple"> .................55 kgid="red"> Prietenele noastre dragiid="green">: [gravi]Dordiaid="brown">, [gravi]Ancadragomanid="brown">, [gravi]Olimid="brown">,[gravi]An_kid="brown"> si Sabina [baietel]id="brown">[bis] Au slabit in anii 2006/2005id="orange"> [bis]1. Dordia - 11kg/0kg2. Sigrid - 9.3 kg/9.5 kg3. Crystina - 8.1 kg/10 kg 4. Tzuni - 5.6 kg/6 kg5. Noel - 5 kg/0 kg6. Cami - 0 kg/15 kg7. Delidana - 0 kg/9 kg8. Miag - 3 kg/8kg 9. Cookie - 0 kg/8 kg10. Mephala, Khristin, Leeloo, Daria - 0 kg/6 kg11. Diana - 0 kg/9 kg[bis]Sarbatoritii saptaminii: Carina (28 sept) si Robert (Liris), (30 sept) [s]id="size4">id="blue"> id="black">[s]Zile de nastere:id="brown">[s]Ioanaid="brown"> ---------------------- 17 ianuarie, id="orange"> cu Deliaid="red"> (28 august)id="black">oLoid="brown"> ------------------------ 19 ianuarie, id="orange"> cu Emmaid="red"> (12 ianuarie)id="black"> si Anaisid="red"> (27 mai)id="black">Andre_eaid="brown"> ------------------ 22 ianuarie, id="orange"> cu Tudorid="blue"> (10 august)id="black">Ankyid="brown"> ---------------------- 11 februarieid="orange"> cu Biancaid="red"> (2 februarie)id="black"> si Crisid="blue"> (12 mai)id="black">Sigrid (Dana)id="brown"> -------------- 26 februarie, id="orange"> cu Adelaid="red"> (4 decembrie)id="black">Lirisid="brown"> ----------------------- 27 februarie, id="orange"> cu Robertid="blue"> (30 septembrie)id="black">Bfly (Roxana)id="brown"> ------------- 28 februarie,id="orange"> cu Andrei Sebastianid="blue"> (11 septembrie)id="black">Puskin (Ruxandra)id="brown"> -------- 7 martie id="orange">Crystinaid="brown"> ------------------- 1 aprilie, id="orange"> cu Lillyid="red"> (27 octombrie)id="black">Madelaineid="brown"> ------------------- 1 aprilie, id="orange"> cu Rolandid="blue"> (18 noiembrie)id="black">Diana Mirelaid="maroon">----------------8 mai, id="orange"> cu Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie)id="black">Indra (Dana)id="brown"> -------------- 14 mai, id="orange"> cu Anisiaid="red"> (6 noiembrie)id="black">Cristina_Cid="brown"> -----------------id="black"> 16 mai,id="orange"> cu Robertid="blue"> (14 decembrie)id="black">Tzuni (Mihaela)id="brown"> ------------id="black"> 24 mai, id="orange"> cu Lolaid="red"> (6 februarie)id="black">Ina Cid="brown"> ----------------------id="black"> 27 mai,id="orange"> cu Raduid="blue">(28 decembrie)id="black">Onitzaid="brown"> ---------------------id="black"> 1 iunie,id="orange"> cu Paul Constantinid="blue">(28 noiembrie)id="black">Mercedesid="brown">-------------------id="black"> 12 iunieid="orange"> cu Biancaid="red">(3 iunie)id="black"> si Cristianid="blue">(3 august)id="black">Alma nid="brown"> --------------------id="black"> 15 iunieid="orange"> cu Andreeaid="red"> (26 octombrie)id="black"> si Paulid="blue"> (28 februarie)id="black">Gusta (Marilena)id="brown"> ---------id="black"> 15 iunieid="orange"> cu Mara Augustaid="red"> (31 mai)id="black">Olimid="brown"> ----------------------- id="black">17 iunieid="orange">DianaRid="brown"> --------------------id="black"> 18 iunie, id="orange"> cu Vladutid="blue"> (16 mai)id="black"> si Timeeaid="red"> (18 mai)id="black">Cookieid="brown"> --------------------id="black"> 4 iulie, id="orange"> cu Sabinaid="red"> (24 decembrie)id="black">Mephala (Carmen)id="brown"> -------id="black"> 6 iulie, id="orange"> cu Iustinid="blue"> (5 iunie)id="black"> si Teodorid="blue"> (6 septembrie)id="black">Mamidestefanid="brown">-------------id="black">6 iulieid="orange"> cu Stefanid="blue">(21 august)id="black">AdrianaFedorca id="brown"> ----------id="black"> 8 iulie, id="orange"> cu Cezarid="blue">(23 aprilie)id="black">Mikid="brown"> -----------------------id="black"> 12 iulie, id="orange"> cu Guilhemid="blue"> (25 martie)id="black">, Virgileid="blue"> (24 iunie)id="black"> si Marcyid="red"> (19 decembrie)id="black"> Mamagiuliei (Daria)id="brown"> ------id="black"> 24 iulie, id="orange"> cu Giuliaid="red"> (16 august)id="black">Mamica dulce (Anca)id="brown"> ----id="black"> 24 iulie, id="orange"> cu Leon Marc Stephan(Mitza)id="blue">(1 decembrie)id="black">Sabinaid="brown"> -------------------id="black"> 3 august, id="orange"> cu Sofiaid="red"> (11 septembrie)id="black">Zuzilici (Ana Maria)id="brown"> ------id="black"> 8 august, id="orange"> cu Isabellaid="red"> (21 aprilie)id="black">Hopes (Gabriela)id="brown"> --------id="black"> 12 august, id="orange"> cu Eduardid="blue"> (30 noiembrie)id="black">Camiid="brown"> ---------------------id="black"> 15 august id="orange">Violeta70id="brown"> ----------------id="black"> 23 augustid="orange">Nastad (Doina)id="brown"> ----------id="black"> 29 august, id="orange"> cu Oanaid="red"> (3 aprilie)id="black"> si Doruid="blue"> (23 iunie)id="black">Roxanaid="brown"> ------------------id="black"> 14 septembrie, id="orange"> cu Serbanid="blue"> (22 iunie)id="black">Dorotyid="brown"> ------------------- 22 septembrie, id="orange"> cu Sabinid="blue"> (23 ianuarie)id="black">Ancadragomanid="brown"> ----------id="black"> 24 septembrie id="orange">Carina (Anda)id="brown"> -----------id="black"> 28 septembrie, id="orange"> cu Carinaid="red"> (22 octombrie)id="black">Dordia (Diana)id="brown"> -----------id="black"> 15 octombrie, id="orange"> cu Stefanid="blue"> (14 noiembrie)id="black">An_kid="brown"> ---------------------id="black"> 19 octombrie, id="orange"> cu Biancaid="red"> (14 martie)id="black">Delidana (Delia Nicoleta)id="brown"> -id="black"> 19 noiembrie id="orange">Corneliaid="brown"> ------------------id="black">28 decembrie id="orange"> cu Eduardid="blue">(21 iunie) id="black">si Ericid="blue">id="size1"> (13 iulie)id="black">id="size1">id="size1">id="black">id="black">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ms mult Mephalaid="red">, esti o dulce.

Si acum profit sa urez si eu cu intarziere [s][s] lui Dorotyid="red">, sa fie sanatoasa si iubita.

[s][s] si pt Ancaid="red"> si...sarcina usoara in continuare...si un bb sanatos si papacios. [pup]

Mai mie imi e asa de rau...imi e greata rau, si imi vine sa dorm pe birou....offff dar inseamna ca bb e ok. Azi tb sa ma duc la Spital sa vad ce e cu dr. ca nu dau de ea, si...nu m-am putu trezi asa ca...incerc maine.

Va poop si sunt prin zona!

Diana [gravi] 8+ mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005

Un an de basm-filmuletz

id="blue">

Buna dimineata!

Va multumesc mult pentru urarari[cheers] Mephala, Cornelia, Violeta ,Mercedes, Aida, Gusta,Dordia, Tzuni si va doresc si eu toate cele bune![pup][pup][pup]

[s] LA MULTI ANI,Ancadragoman! Multa sanatate si fericire!id="size3">id="red"> [s]

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

La Multi Ani si de la mine pentru sarbatorite,toate cele bune !!!

Fetele,eu nu cred ca raportez maine...mai degraba ma impusc[alcool][bang]Dupa luni intregi de fata cuminte,am calcat rau de tot in strachini...joi a venit sotzul din iran cu baclavalele(unde am fost moderata,chiar aveam sambata dimineata 76 de kile,eram aproape slaba,consortul a zis sa o las moale ca prea ma topesc si deja mi-a scazut prea tare nr la sutien[:D]

Si dupa asta am iesit in oras,am baut o bere,am mancat ceva( nu chiar dietetic,dar deh) apoi sambatat seara ziua de nastere a prietenei mele..party,haleala,berici...aseara ne-au invitat iar la after-party si azi dimineata mi-a stat pulsul pe cantar,2 kile mai mult[bang][haibat]Si ca sa fie tacamul complet m-am trezit cu o foame de lup,am luat mic dejun consistent si peste 3 ore sunt invitata la alta zi de nastere,vecina mea face 70 de ani si trebuie sa ma port cuviincios,adica sa MANANC![bang] Efectiv nu o pot refuza,ca are numai 5 invitati si s-a pregatit saraca indelung,mai are grija de puiul meu..obligatie morala[bang]

DAR de maine ma duc la sala!Am cunoscut o fata din Romania la mine in oras,tare draguta,asistenta medicala si ea se duce demult la sala aia,de maine ma duc cu ea,pana la raportul viitor imi revin!Daca nu dau coltzul dupa 5 minute la aparate[:D],nu de alta dar organismul meu e obisnuit sa sada intr-un colt linistit pana trece pericolul de miscare[hot]

Va pup si va urez la toate o saptamana minunata si insorita!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Anca

carnavalid="red">

Marc

Salutare la inceput de saptamana.

Eu ma simt de parca m-a batut careva, asa sunt dupa partida de badminton de ieri,da oricum ma bucur ca am facut miscare cu toata ca urcandu-ma pe cantar arata mai mult decat saptamana trecuta si ma mir ca nu am mancat cine stie ce, nu tarziu, am facut miscare.

Sa ne revenim din amorteala, ia uitati voi aici ce miscari a la

o saptamana excelenta va doresc si cu cat mai putine kg la raport

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

Buna, fetelor!

dupa cum s-a si vazut am ramas complet fara net.

am prins un minut un calc asa ca ( nu am apucat sa va citesc):

"La multi ani!", doroty.Sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de tot ce iti este drag.

va pup dulce pe toate, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Multumesc foarte mult, Ina! Si tu sa ai parte de mult bine!

Mamica dulce , multumesc! Vecina ta s-a pregarit mult sa faca bunatati dar tu cate saptamani te-ai chinuit sa dai jos kg!? Nu-i pacat sa faci eforturi in zadar !

Barbatul tau iti arata ca te place asa cum esti dar daca slabesti mai mult tot el o sa se mandreasca mai mult!

Petrecere frumoasa iti doresc!

Fetelor de ziua mea a venit maica-mea la mine.Nu am vrut sa dau nici o petrecere dar tot s-a lasat cu ceva betiveala.

Am rezistat eroic si nu am mancat nici o fainoasa sau ceva grasime animala.

Doar niste humus cu paine de secara, ardei gras, ceapa(fara kaizerul de alaturi),peste marinat, masline si file din piept de pui.

Sunt mandra de mine! [^]Felul doi niste piept de pui cu gogosari murati! Si o prajiturica si o bomboana de ciocolata.

Va dati seama cum au picat 3 pahare de gin cu tonic si doua de vin rosu peste asa subtire mancare.[alcool]

Sunt foarte hotarata acum sa nu ma mai abat(prea mult!) de la stilul de viata sanatos. Ca dupa cum se vede de mai bine de jumatate de an incoace nu am facut progrese semnificative.

Muta vointa si voua!

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

[hia] fetelor!

LMA Anca! [bis]

Iar am lipsit o droaie, stiu dar am avut un motv bun: am fost la Munchen la Oktoberfest [alcool] si la concert cu Police [8**]. Am avut o zi minunata... vaii stadionul ala imens plin de lume si Sting...e betoooon!!! a doua zi am fost doar pe drum si apoi acasa la vechiul meu gri si la shurluit gresia din baie [:D] dar mi-a rasunat mereu in ureki "Rooooxanne, you don't have to wear that dress tonight ... " [hippi]

Ma asteapta o saptamana crunta, dar sunt optimista chiar daca sunt obosita deja...

Mai viu...

Va [pup]

Roxa

It's the first day of the rest of my life!id="size1">id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...