Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Hernie ombilicala la copil prematur

Recommended Posts

Fetita mea a fost mult prea grabita sa vina pe lume asa ca s-a confruntat cu o gramada de probleme.Una dintre ele este hernia ombilicala.Si cum buricutul unei printese trebuie sa arate frumos i-am facut un braulet dintr-o fasa elastica.Problema este ca nu se vede nici o imbunatatire si pe langa asta in ultimul timp a inceput si sa verse in momentul in care ii dau o cantitate mai mare de lapte.Asa ca am renuntat la fasa elastica dar nu stiu cu ce sa o inlocuiesc?Ceva care sa dea si rezultate si care sa nu o afecteze?

Daca v-ati confruntat cu asemenea probleme,poate ma ajutati si pe mine sa gasesc o rezolvare.

Sheherezadaid="blue"> si [copil] Maia-Iuliaid="blue">

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."

Poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si piticul meu a avut aceeasi problema. Eu i-am cumparat brauri speciale de la farmacie. Au un bumb in dreptul buricului ca sa il impinga inauntru. Fetita ta are probleme cu constipatia? Daca nu are nu e cazul sa te impacientezi, se va regla in timp. Matei a facut 4 luni se de ~ 2 saptamani a inceput sa intre buricul inapoi, dar pe zi ce trece arata tot mai bine si nici eu nu i l-am mai pus de mai bine de o luna tot din cauza varsaturilor, care au continuat si fara brau. Practic aceste probleme apar mai pregnant din cauza nedezvoltarii musculaturii abdominale si se regleaza dupa 3-4 luni; asa mi s-a spus si mie ( ca eu nu m-am lasat pana nu am fost pe la 10 dr.) si a inceput sa se confirme. Nu am vazut daca esti din Bucuresti, ca daca vrei sa iti dau sa incerci braul pentru hernie, poate esti mai multumita cu el. Sunt pe marimi,la circumferinta, asa ca eu am 3 [:D]

[zz] [baietel] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

BUBURUZU MEU BOTEZAT

Ajutati-o pe Sonia!

Si piticotul meu are, de fapt a avut, hernie ombilicala. Nu i-am pus nici un fel de fasa sau briu sau orice altceva, pur si simplu se retrage singura in timp. Pediatrul mi-a zis ca in general, pina la 2 ani tre sa se retraga, daca pina atunci nu s-a retras, se intervine chirurgical. Piticul meu are 14 luni si nici nu zici c-a avut vreodata hernie. Eu zic sa nu te mai impacientezi, lasa fata-n pace ca va fi bine![flo]

Cred ca hernia ombilicala nu e neaparat o problema de prematuritate. Si fetita mea a avut-o. Nu i-am pus nici brau, nici nimic. Doctorii mi-au spus ca in timp, prin intarirea muschilor abdominali se va rezolva si cu hernia. EU inca vad ceva acolo, dar parca nu prea rau (in decembrie facem 2 ani). CAt despre vomitat, cred ca vomita mai degraba pentru ca inghite o cantitate prea mare de lapte (probabil inghite si aer), nu neaparat din cauza herniei. Sanatate!

Bee 36+

si Ana Teodora (22.12.2005)

http://www.dropshots.com/dochia

Este o problema a copiilor mici la nastere. Si Vladut a avut. Se retrage singura, nu e nevoie de briu sau alte lucruri.

Si Vladut a varsat pina s-a facut mai mare (4-5 luni). Pentru varsat trebuie sa doarma pe un plan putin inclinat, sa regurgiteze dupa ce bea din biberon.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

dicirsteaid="blue"> nu sunt din Bucuresti.Dar daca zici ca sunt la farmacie o sa cautam si noi in Bistrita.Multumesc de intentie.[pup]

dodoid="blue"> problema este ca am o nepotica,tot prematura si ea,care a avut aceeasi problema.Si buricutul ei nu arata tocmai bine desi are trei anisori.Si doctorita de familie mi-a spus la fel.Ca daca nu o leg cu ceva o sa-i ramana buricutul iesit in afara.[floare3]

Beeid="blue"> nu cred ca este o problema de supralimentatie deoarece ea mananca de ceva timp 70 de ml.Si in ultima saptamana a varsat de cate ori i-am dat cantitatea asta.Acum insa am renuntat la brau si nu a mai varsat la nici o masa.[floare3]

sirimieid="blue"> problema cu varsatul am rezolvat-o.Mai ramane cealalta problema...[floare3]

Sheherezadaid="blue"> si [copil] Maia-Iuliaid="blue">

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."

Poze

Si Piticul meu -acum are 4 ani a avut. De pe la 3 luni pana la vre-o 11 dupa care s-a retras singura .

Eu ii faceam un brau cu fasa elastica si un banut imracat in leucoplast dar nu strangeam tare . Sincera , nu cerd ca i-a folosit prea mult e o problema de crestere si de intarire a musculaturii .Medicul mi-a zis sa-l las pana la 3 ani si daca nu se retrage o sa-l opereze. Regurgita si al meu , stai linistita n-are legatura cu hernia ci cu stomacelul care nu se inchide bine .

Incerca cu mancare mai putina si mai des , la noi colicii si regurgitatul au trecut dupa ce am inceput diversificarea

Mult noroc

ligeea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...