LYLY809 Publicat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 24, 2007 De vreo luna baietelului meu ii miroase urat din stomac. Cand a inceput sa se trezeasca noaptea si sa tipe de foame,m-am impacientat. Pai cum, el de la cateva lunite nu se mai trezea noaptea sa ceara laptic! Mi s-a spus sa-i fac coprocultura si coproparazitologic. Cea de-a 2-a analiza e de durata, se repeta de 3 ori la interval de 2-3 zile...pana aflu rezultatul ma gandeam sa-i dau un tratament naturist, caci nu are cum sa-i dauneze, chiar daca nu are paraziti. Stie cineva vreunul? Multumim anticipat![flo][flo]id="teal">id="Courier New"> Lacri si Razaciosul [copil] Alexandru 30 mai 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliana_2007 Postat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2007 Eu zic ca este mai bine sa astepti rezultatele si sa vezi ce spune un medic in legatura cu asta.Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelia1278 Postat Septembrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 24, 2007 Usturoi! Daca ii place si nu-i face rau. Fi-mea papa usturoi in mancare (in spanac, de ex.), taiat marunt si fiert putin. Ii dau de pe la 1 an si jumatate. Bazar pentru Alexid="green">, un baietel diabetic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2007 se discuta aici: parazitii intestinali Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.