Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ochisori fff roshu

Recommended Posts

Buna dimineata,

Iubitul nostru (5 luni) are de cateva zile ochisorul roshu, atat pe afara cat mai ales globul ocular. I s-a si umflat de ieri destul de rau, credem ca ar fi de la curent... Ati patit asa ceva? Il duc si la medic, dar e mai bine sa aflu si parerea mamicilor care au trecut prin asa ceva.

Va multumim,

Miki, Pitzy si Cezar

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ar fi bine sa il vada un oftalmolog .poate fi conjunctivita care se trateaza cu picaturi dar atentie ca se ia!sau poate ,daca are doar la un ochi sa fie un corp strain(fir de praf sau altceva de pe afara).daca este conjunctivita il doare ,il ustura si il ard ochii ,deci este mai agitat si asa iti dai seama.oricum sfatul meu este sa mergi neaparat la medic.[flo]

dana

La medic neaparat. Se poate intinde si la celalalt ochi, asa ca mare grija sa nu pui mana de la cel bolnav la cel sanatos. DIn cate stiu eu nu e bun ceaiul cu musetel asa cum se credea pana acum. Dar cu siguranta nu trece doar de la ceai, si nici nu cred ca e de la curent daca e asa de rosu si inflamat.

Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007

-> Album foto <-

Si Rayan a avut acum cateva zile ochiul rosu, si l-am dus la Urgente la Spitalul din Piata Lahovari, sa ne asiguram ca nu are corp strain.

Era de la praf, ca se tot lucreaza pe strazi, si i-a dat picaturi Tobradex, care au dat rezultat imediat, insa, eu nu recomand nimanui sa puna picaturi in ochi fara recomandarea medicului, deoarece se poate gresi tratamentul.

Crinuta si [bonjovi] Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

http://www.jnsr.be/ro.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...