myha_ela Publicat Septembrie 25, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 25, 2007 raluca anamaria are o luna si 3 saptamani si plange din cauza colicilor, iar noaptea se trezeste si plange. ce ma sfatuiti sa fac? ajutati-ma cu sfaturi fetelor care ati trecut prin ce trecem noi acum. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2007 bine ai venit pe [dc]! subiectul despre colici este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69658 mut si mesajul tau acolo. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligeea Postat Septembrie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2007 Nu vreau sa te dezamagesc dar sa stii ca nu prea e nici un leac. Eu am incercat cu debridat , bonisan , beam ceai(eu )contra colicilor , nu mancam verdeturi sau frucye care baloneaza ,dar pana la 4 luni n-am scapat . Mai incearca cu o paturica incalzita pusa pe burtica , cu masaj usor dar e cam tot ce poti sa faci Daca bea lapte formula incearca sa i-l schimbi cu altul , mie dupa ce l-am schimbat de pe humana pe milumil s-au mai atenuat plansetele dar nu de tot ligeea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.