Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Freza a la Oana Cuzino

loren@

Recommended Posts

Vreau sa ma tund si eu ca Oana Cuzino si ma intereseaza un stylist bun...daca stie cineva. In alte ordine de idei s-a tuns cineva la saloanele lui Cristi Pascu? A tuns el sau angajatele? Multumite de ce a iesit? Am aceiasi intrebare si referitoare la Geta Voinea!

Biaid="size1">id="red">

printesa noastraid="size1">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ancaid="red"> are parul lung, dar are niste trepte accentuate, mai ales in partea de sus..si eu sunt tunsa in trepte dar nu sunt asa accentuate si cine ma tunde a zis ca nu mi le face mai accentuate ca nu se leaga intre ele, si totusi daca la Oana se poate, se poate si la mine nu?[^] Dar daca coafeza mea are temeri parca nu-mi vine sa o pun sa ma tunda asa, de aia vroiam sa stiu si alte pareri[;)]...Apropo, daca poti sa te uiti dim. la emisiune o sa vezi cum arata!

Pupici lui Andrei![i]

Biaid="size1">id="red">

quote:Originally posted by loren@

Ancaid="red"> are parul lung, dar are niste trepte accentuate, mai ales in partea de sus..si eu sunt tunsa in trepte dar nu sunt asa accentuate si cine ma tunde a zis ca nu mi le face mai accentuate ca nu se leaga intre ele, si totusi daca la Oana se poate, se poate si la mine nu?[^] Dar daca coafeza mea are temeri parca nu-mi vine sa o pun sa ma tunda asa, de aia vroiam sa stiu si alte pareri[;)]...Apropo, daca poti sa te uiti dim. la emisiune o sa vezi cum arata!Pupici lui Andrei![i] Biaid="size1">id="red"> printesa noastraid="size1">id="red">

id="quote">id="quote">Nu ar fi iesit in evidenta tunsoarea fara un coafat bun. Aranjatul cu peria este totul.

[hia]

Eu m-am tuns la Blondi, la Claudiu. Este o freza similara Oanei Cuzino, doar ca io am jumate din parul ei cred.[alcool] Oricum sunt multumita ca treptele sunt simetrice stanga-dreapta, si cand le aranjez se aranjeaza frumos.In rest, intr-adevar, e o tunsoare destul de greu de intretinut.

Din ce stiu io, Geta nu tunde dect daca ai recomandare. In rest, stilistii de la ea de la salon.

Bafta!

carmenion2003

Carmen si flacaii Stefan [bonjovi] si Bogdan[copil]

Ancaid="red"> si mie imi place, dar incerc sa nu folosesc f. des placa sa nu-l zapacesc de tot...cam 1 data pe luna ma fac cu ea, cind merg la vreo petrecere...stiu ca se recomanda cam la 10 zile sa o folosesti...tu cit de des te faci cu ea? Deja la virfuri la mine se cunoaste, desi le tund la 2 luni!

Biaid="size1">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...