Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

73% dintre romani isi educa copilul prin abuz

Gaby

Recommended Posts

Asta este prima stire pe care am gasit-o si desigur a trebuit sa o prelucrez, deci am citit si m-am minunat! este ultimul studiu UNICEF pe 2006.nu ca nu m-as gandi pana unde ne duce capu'.... Imi termin treaba si intru pe aici. In fata imi sare o poza cu " vai, am x ani si mami chiar daca are griji, m-a dus la mare... " Voi asta le spuneti copiilor vostri? sau sunt eu azi mai sensibila? sau poate gresim ... noi niciodata nu ne stresam copilul cu probleme "lumesti" poate de asta e mai ... ???? E bine? e...rau? nu stiu! dar nu mai buzati copii (nu we cazul celor de aici, sper![:D][:D][:D]

[pup] dar nu in somn!

gaby

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Gaby nu esti sensibila, de cate ori vad descrierea acelei poze imi vine sa vomit. Si mai sunt cateva de genul asta... mai rasfoieste.

Cat despre cifrele raportului Unicef nu mi se par exagerate. Dar as vrea sa citesc raportul, da-ne un link.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mai mult de 73% dintre parinti recurg la metode disciplinare cu abuz fizic

26 sep /Rompres/ -

Aproximativ 17% dintre parintii din Romania nu cunosc scopul vaccinarilor, iar 44% dintre parinti, mai ales in mediul rural, dau apa nepotabila copiilor mici, se arata in Raportul privind cresterea copiilor din Romania, pe anul 2006.

Constatarile Raportului releva ca nivelul cunostintelor, atitudinilor si practicilor parintilor din tara noastra este scazut, peste 73% dintre parinti optand pentru metode disciplinare cu abuz fizic.

Conceptiile rigide in privinta rolurilor barbatului si femeii sunt considerabile, atat in randul parintilor, cat si al copiilor mici, remarcandu-se indeosebi in implicarea foarte scazuta a tatalui in cresterea copiilor.

In ceea ce priveste violenta in scoli, Raportul releva ca aceasta are niveluri alarmante, atingand un procent de 75% al unitatilor de invatamant in care s-au inregistrat acte de violenta.

Raportul UNICEF evidentiaza faptul ca desi participarea la invatamantul prescolar a crescut constant si semnificativ, invatamantul elementar inregistreaza constant un procent de 10% abandon scolar pe ciclu de invatamant, afectand mai ales copiii de etnie roma. ROMPRES/

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

definitia abuzului e cea din cauza careia se isca controversele. pt ca, pun pariu, ca din astia 73%, peste jumate nici nu concep ca a da o palma copilului este un abuz. asta e..astia suntem..cu asta defilam...

Impotriva bannarii aeliteiid="red">

diana si david 03.12.06 id="size1">

id="size2">

Alaptatul Help-lineid="green">. Pentru Soniaid="purple">. Pentru Dianaid="purple">. Pentru Dariusid="purple">

id="size1">

quote:Originally posted by dianocica

definitia abuzului e cea din cauza careia se isca controversele. pt ca, pun pariu, ca din astia 73%, peste jumate nici nu concep ca a da o palma copilului este un abuz. asta e..astia suntem..cu asta defilam...Impotriva bannarii aeliteiid="red">diana si david 03.12.06 id="size1"> id="size2">

Alaptatul Help-lineid="green">. Pentru Soniaid="purple">. Pentru Dianaid="purple">. Pentru Dariusid="purple">id="size1">
id="quote">id="quote">Exact din acest motiv eu, membru desprecopii, nu ma mir de acel procent...J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...