Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Spaga se măsoară în euro!

Recommended Posts

Ne-am integrat în UE: spaga se masoara în euro!

România - perceputa ca fiind cea mai corupta tara din UE

România este perceputa ca fiind cea mai corupta tara din Uniunea Europeana! Acesta este rezultatul Indicelui de Perceptie a Coruptiei (IPC) 2007, lansat ieri de Transparency International.

http://www.adevarul.ro/articole/50-000-de-euro-spaga-record-in-spitale/327206

istorioare cu talc (pentru copii)id="size3">id="blue">id="Book Antiqua"> [nani]

povesti audio (pentru copii)id="size3">id="blue">id="Book Antiqua">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu pot sa ma abtin sa nu va spun un banc pe care l-am auzit ieri apropos de spaga.

Se insoara in VAMES fff gelos.Dupa o vreme afla ca nevasta-sa are un amant si turbat de furie isi propune sa o pandeasca sa vada daca e adevarat.

Ii spune nevestii ca pleaca la servici si se aseaza la panda.La un moment dat apare amantul , intra in casa , vamesul lasa sa treaca 10 minute ca sa ii prinda "in fapt", dupa care intra in casa .

- unde e nenorocitul ?

Nevasta-sa se face ca nu stie despre ce e vb asa ca vamesul se apuca sa caute prin toata casa : la bucatarie : cauta pe sub chiuveta , printre oale etc si zice : aici nu e nimic

- la baie : aici nu e nimic

- in sufragerie :aici nu e nimic

- in dormitor ajunge la dulap si deschide usile.Acolo apare o mana cu 100 euro intre degete.Vamesul ia suta de euro , se uita la ea dupa care spune : nici aici nu e nimic, si incepe sa caute mai departe .

Eu m-am amuzat cand am auzit bancul si m-am gandit sa facem putin haz de necaz.

Si totusi apare ceva interesant. Adevarul este ca multi dau spaga pentru a obtine un avantaj. Vrea sa fie operat de un anume medic sau vrea sa fie operat inaintea altor pacienti.

Pana la urma cel mai bun exemplu este nasterea. Orice femeie are dreptul sa fie asistata la nastere de un medic. Dar, daca nu are nici un fel de complicatii poate fi asistata de un medic tanar, mai putin experimentat (si fara titluri). Oricum, si daca are probleme, va fi asistata de medicul de garda. Dar, uite, daca eu vreau neaparat sa vina un anume doctor? Vreau sa vina, fie ca nasc ziua sau noaptea, daca e la film sau la cumparaturi sau in parc cu copilul lui. Eu vreau sa lase tot atunci cand eu nasc si sa vina la spital. Pai, de ce ar face asta? Da, ar trebui legalizat. Sa existe un tarif oficial pentru orele din afara programului si de noapte. Dar un tarif care sa-l faca pe doctor sa vina...

Cat despre concedii medicale...Parca noi nu stim de ce dam spaga?! Nu vreau sa generalizez, dar...

Da' in alte parti de ce dam spaga? Pai, ca sa "intram prin fata" sau ca sa scapam de amenda. Astia suntem noi, romanii, da' avem si calitati.

Eu nu am dat spaga niciodata, nici in Romania. Si nu am murit.

Cadouri, de recunostinta, pt. un gest - da, exista peste tot in lume, un tort de la elevi, un buchet de flori.

Dar spaga e ceva umilitor si josnic in primul rand pt. cel care o da. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca e ilegal.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.id="size1">

Si eu la fel niciodata n-am dat spaga nimanui , poate o mica atentie pe aici, o floare acolo dar erau ca semn de recunostinta.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...