paky Publicat Septembrie 27, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 27, 2007 buna seara. am si eu o intrebare. sunt racita foarte tare, am temperatura de 40 grade. am luat in cursul zilei 3 paracetamol si in rest frectii cu otet. am un bebelus pe care il alaptez. in seara asta am facut 2 polidin pt ca nu-mi scadea febra. intrebarea mea este daca pot sa-mi alaptez copilul in continuare sau trebuie sa intrerup? Matei Stefan 13.05.2007 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Septembrie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2007 Paky, in primul rand multa sanatate!! Despre paracetamol, stiu ca este compatibil cu alaptarea..si eu am mai luat din cand in cand, si stiu si alte fete care au luat. Chiar si cu sarcina e compatibil, asa ca.. Despre polidin nu stiu, imi pare rau dar...sincer, nu-l vad asa agresiv..dar nu sunt medic, mai bine mai intreaba.. Poate ar fi bine sa pui un titlu mai sugestiv subiectului sau sa scrii la Alaptatul help line, la Femina intim. Hai mai bine ca iti copiez eu intrebarea acolo. my baby [bibe][fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Septembrie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2007 Daca poti , alapteaza linistita in continuare. Nu uita insa sa bei multe lichide (preferabil sucuri de fructe naturale) si vitamina C. Sanatate multa! PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENTid="red"> Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.