Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna ziua!

Pustiul meu are cearcane, si intrucat in urma analizelor la sange nu i-au aparut nici un fel de carente (de fier sau altceva), mi s-a spus ca ar putea avea geardia, si ca ar trebui sa ii fac un examen coprologic. Intrebarea mea este: cum as putea sa ii recoltez cand el face numai seara inainte de culcare? mai e "valabil" pana dimineata? Nu mai vorbesc ca il conving cu greu sa faca la olita si nu la WC, asa cum e obisnuit, dar as scoate-o eu cumva la capat. Dar daca nu face ziua (dimineata nici nu se pune problema, ca oricum e morocanos cand il trezesc sa mearga la gradi, daca il mai stresez si cu "hai, fa caca" chiar ca nu ne mai intelegem) ce ma fac?

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o parere...

Tisina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!

Am pus aceasta intrebare pentru ca o prietena mi-a povestit ca medicul lor le-a zis ca rezultatele analizei nu sunt corecte daca "treaba" este recoltata cu mai mult de doua ore de aducerea la laborator. Mie mi se pare cam aiurea, daca stai sa te gandesti ca nu pleci spre laborator imediat ce s-a produs "evenimentul". Pana te imbraci (aventual si tu si bebe), pana ajungi (ca nu toata lumea locuieste in apropierea spitalului)... in mod sigur trec mai mult de doua ore.

Tisina

Eu, dupa mintea mea, cred ca de fapt problema cu recoltarea si dusul abia a doua zi se pune numai la o coprocultura... ca se pot dezvolta diversi in ea de pe o zi pe alta. La Giardia ce se poate intampla? Ca moara chistii? (desi ma indoiesc...) Si ce daca? Tot sunt acolo, se poate da si asa rezultatul, nu? Eu cred ca linistita poti duce probe recoltate din seara de dinainte, pentru copro, numai sa duci cateva zile la rand, ca sa fie relevant rezultatul.

Nicoleta

Mii de multumiri!

Saptamana viitoare ne vom ocupa de problema, ca avem liber de la gradi (cu ziua nationala a Chinei).

As mai avea o rugaminte: stie cineva cum se zice la "geardia" in engleza? Sau la "paraziti intestinali"? Ca vreau sa mergem la un cabinet particular (ca astia mai stiu engleza, chit ca te usuca la buzunar), ca imi e greu sa merg cu translator dupa mine cateva zile. Si sa stiu si eu ce zice, sau ce sa ii zic (pentru ce vreau analize). Inca o data va multumesc![asia]

Tisina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...