Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Au inceput virozele?

Recommended Posts

Stam acas, nu mai mergem la gradi, ca ne-am imbolnavit. A inceput cu nasuc curgator, de duminica seara, apoi diaree miercuri si joi, ieri dimineata ceva febra iar aseara si azi noapte febra mareeee (39.5). A mai facut si in dimineata asta febra, nu prea vrea sa pape. Zice ca nu o doare gatul, dar nu vrea sa ma lase sa ma uit si nici nu stiu cat de mult sa ma iau dupa ce zice ea (are 2 ani si 10 luni). Mai are cineva piticul cu simptomele astea? Pediatra a zis ca abia diseara sau maine poate ajunge pe la noi si sa-i dau antitermice si lichide multe. Ma sperie rau febra asta. [V]

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai titlul este cat se poate de potrivit!

Exact la fel a patit unul din baietii mei acum 2 saptamani, febra mare care scadea doiar cu antitermice, timp de 3 zile si doar un "rosu in gat" a fost responsabil de chestia asta.

Nu stiu cat de virala insa este infectia asta pentru ca pana nu i-am dat amoxicilina nu i-a trecut febra asa ca......

Off, nu e prea placut pentru bietul copil.

Din fericire, a trecut intr-o saptamana si nici nu a pasat-o fratiorului sau.

Eu zic sa continui cu antitermice deocamdata, vitamina C pana poate sa vina pediatra sa o vada.

Multa sanatate!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENTid="red">

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">

Da... Am 3 virusati acasa... Pe mine nu ma mai pun la socoteala... doar ma doare in gat, putin. Mandra a luat-o de la gradinita si a dat-o mai deprate si la fratii ei [:D] darnica... ca de obicei. Ii imunizeaza de cand s-au nascut... Ai mei n-au facut febra... dar am fost cu ei la pediatru. Au rino-faringita. Nu fac mereu febra de la rosu in gat... Mandra tuseste rau si ii curge nasul... Astia mici au nasul infundat. Cred ca i-am prins la inceput... Cand am fost la cabinet era nebunie in sala de asteptare... o gramada de pitici bonavi. [bang]Si la scoala e jale... cel putin in clasa mamei mele sunt toti mucosi, tusesc... altii mai rau...

id="right">id="size1">

Ne inscriem si noi in randul bolnaviorilor. Dupa 2 saptamani de la inceputul gradinitei mi-a facut traheita cu otita medie.

Rau a fost ca dupa 3-4 zile de data ntibiotice tot mai facea temperatura sia vea mucisorii galbeni si deabia vorbea.

Acuma, inca sta acasa, iar mie mi-e groaza s-o dau din nou pentru ca sigur intr-o saptamana iar o iau bolnava si ce fac atunci?

O trec din nou pe medicamente?

In stilul asta ii omor ficatelul![xx(]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Pana la urma la rosu in gat se da antibiotic sau nu? Ca nici nu mai stiu ce sa cred. Pediatra cam are un fix, de cate ori face fata febra se uita un pic in gatul ei, imi zice ca e roshu (desi nu stiu cat de mult poate vedea, ca fiica-mea nu sta) si sa-i dau antibiotice. In cazul in care acum e vorba de o viroza, cate zile ar fi normal sa faca febra?

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

quote:Originally posted by ralucutza77

Pana la urma la rosu in gat se da antibiotic sau nu? Ca nici nu mai stiu ce sa cred. Pediatra cam are un fix, de cate ori face fata febra se uita un pic in gatul ei, imi zice ca e roshu (desi nu stiu cat de mult poate vedea, ca fiica-mea nu sta) si sa-i dau antibiotice. In cazul in care acum e vorba de o viroza, cate zile ar fi normal sa faca febra?

id="quote">id="quote">Si la noi era gatul rosu rosu, dar de mancat manca. Si febra a facut vreo 5 zile - 39.5-40, mai scadea dupa antitermic, dar trebuiau administrate la 4 ore seara-noaptea.In cusrul zilei se simtea mai binisor, dar tot urca febra, ce-i drept, nu asa rapid.Adinaid="purple"> + Olivia Q1.04 id="red">

Si dr. nostru ne da antibiotice cand au rosu in gat. Dar de fiecare data cand m-am prins tarziu ca fata mea nu e doar racita si e mai grav... am ajuns tarziu s-o vada dr., a facut febra foarte mare... peste 39... unori 40.Cand am mers cu ea la primele semne... si dr. a spus ca e rosu in gat (cu toate ca inca nu facuse febra sau nu parea atat de grav) m-am hotarat io (de capu' meu) sa nu dau antibiotic... si mie mi se parea ca prea ii da la cel mai mic semn antibiotic... si rau am facut... in cateva zile (in care i-am dat pt. tuse, nas si nurofen) a facut iar febra f. mare.M-am lecuit si nu mai fac experimente niciodata. Ce zice dr. aia fac... indiferent ca-i dau antibiotic o data la 2 luni (cand o ia de la capat cu viroza... cam asta e perioada la care face, cand merge la gradinita... cat a fost vacanta, 3 luni de zile, n-a facut nimic).Am observat ca mai nou majoritatea au ceva cu antibioticele... ca se poate si fara, ca dau dr. prea usor antibiotice... etc. Si tot citind am intrat si eu la idei... n-am mai ascultat dr. si uite ce-am facut... ori am stat si am asteptat sa treaca raceala (crezand ca e doar o simpla raceala) si nu m-am dus imediat s-o vada, ori am trecut peste ce a spus el si n-am dat antibiotic... Si am ajuns sa se strice si la burta pt. ca a inceput sa inghita puroiul cand a spart... nu imi ajungea ca era virusata, cu febra mare... am mai adaugat una. Nu mai stau sa citesc nimic legat de asta si-mi ascult dr. Punct. El stie ce e mai bine pt. copiii mei, n-a facut facultatea degeaba... si are atatia ani de experienta.La cele mai mici semne mergem la dr. sa ne spuna daca e doar o limpla raceala sau e mai grav... si o tratam cum trebuie de la bun inceput, sa nu ajungem la alte complicatii.

id="right">id="size1">

si noooi :doua bucati scolari virusati rrrrau,curs nasuri , dureri in gat ,usturimi si rosu in gat.am administrat antitermice si antiinflamatoare gen nurofen,paracetamol sinus (la cel mare).picaturi pt nas pinosol care sunt f bune,am scapat deocamdata de antibiotic dar ne curg "trompele "rau.am luat si oscilococcinum si...ne-a mai lasat ,dar cred ca [q]acum urmez si eu!!!

dana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...