Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

de ce nu mananca bebe

Recommended Posts

as vrea un sfat de la cineva care a trecut sau trece prin asta

bebe al meu david se numeste care pana acum manca fara probleme

nu mai vrea sa pape nici macar danonino fara de care nu

statea o zi

supa nu vrea, branzica nu, ce mai mananca inca fara fitze sunt cerealele si alea cred ca din cauza laptelui le vrea in rest mananca 2- 3 lingurite si gata

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

de cand dureaza schimbarea? Cauzele pot fi multiple: unii bebelusi asa fac, mai au perioade de ratacire in ce priveste mancarea, o explicatie ar fi ca ei se dezvolta in salturi si ca urmare si apetitul lor mai sufera modifiari pe parcursul dezvoltarii.

alta cauza ar putea fi faptul ca e in prag de racelaa/gripa si inca nu ai apucat sa vezi semnele, dar schimbarea in apetit deja s-a produs. Ai mai vazut si alte modificari? Cum ar fi la somn, daca e mai miorlaita, maraita ca de obicei ziua, daca se trezeste mai des noaptea.

Nu stiu la ce altceva sa ma gandesc. Poate mai vin alte fete cu alte idei.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

[mamica] Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... id="red">poze I si poze II

Initial creeata de davlena

as vrea un sfat de la cineva care a trecut sau trece prin astabebe al meu david se numeste care pana acum manca fara problemenu mai vrea sa pape nici macar danonino fara de care nu statea o zisupa nu vrea, branzica nu, ce mai mananca inca fara fitze sunt cerealele si alea cred ca din cauza laptelui le vrea in rest mananca 2- 3 lingurite si gatace varsta are bebe?

imi cer scuze ca raspund atat de tarziu, dar cam de 1 saptamana nu amers netul si nu au venit sa l repare decat ieri

sa raspund pe rand

schimbare dura de cateva zile sa zic cam 3

bebe are 8 luni si 3 saptamani

dar intre timp i a revenit pofta de mancare si am reusit sa vad ca are gingia inflamata si un afurisit de dinte care nu vrea sa iasa odata, asa ca multumesc mult ptr sfaturi si sper sa erupa repede[bang]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...