cristina vulpescu Publicat Septembrie 28, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 28, 2007 L-am cumparat si noi...... Nu mi se pare nemaipomenit..nu e rau, dar:jocul cu vibratorul(in 1 sau in 2).....[cool] e mult mai ok. Vreau sa incerc si dildo-ul Apropo...care stiti ceva de dildo...cum e Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Septembrie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 28, 2007 Pai dildo-ul nu e decat varianta mai ne-evoluata a vibratorului , adica un vibrator.. care nu vibreaza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina vulpescu Postat Septembrie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 28, 2007 da..stiu asta.....dar am auzit ca e mult mai moale si mai flexibil.[il] Totusi...care stiti(folosit) ziceti-mi si mie !!![cina2] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina1974 Postat Septembrie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 28, 2007 Vibratorul e complex, dildo-ul e fara nici un fel de vibratie. de multe ori, e ca un jelly, asa, destul de flexibil si de eleastic. Depinde ce vrei sa atingi. Ajutati-o pe Sonia Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danitin Postat Septembrie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 28, 2007 Salut! Si pe mine m-a tentat Durex play da mi s-a parut cam prohibitiv pretul. Dac am vazut eu bine era 30 RON. Oricum, lamuriti-ma si pe mine pe ce principiu functioneaza, adica ce-i genereaza vibratia... Si chiar e fain? Mamica de spiridusid="red"> Vacanta 2007-2 Mai si La casutaid="blue">id="Andale Mono"> Spiridusul in al treilea anid="red">id="Arial Black"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina vulpescu Postat Octombrie 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2007 Salutare, fetele Scuze, dar eu am net doar de luni pana vineri...la sevici[bang] Danitin, mecanismul nu-l cunosc, merge cu ceva baterii, ca si vibratorul.....ca investitie...iti recomand mai bine vibratorul... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.