teo0 Publicat Septembrie 28, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 28, 2007 Imi puteti recomada cateva tipuri de produse lactate (branzeturi)din comert ce-i pot oferi bebelusului in afara de branzica vaci preparata in casa? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servetel Postat Septembrie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 28, 2007 Eu ii dau fetitei mele branza cu smantana de la Sanlacta.Ii place foarte mult, i-o pun in: banana, piure de cartofi si ou, supa de legume, mamaliguta.Este foarte buna si mai ales nu contine conservanti sau alte porcari. Gabriela de [copil] Ana Maria(18-06-2006). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo0 Postat Septembrie 30, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 30, 2007 multumesc mult pentru raspuns Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medeea76 Postat Octombrie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2007 Branza de vaci cu smantana (gen Fagaras), cascaval fara adaosuri de conservanti sau de ou (exista si asa ceva). Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (15+) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_melli Postat Octombrie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2007 Noi papam din fiecare tocmai in ideea de a diversifica si a nu ne obisnui doar cu unul...asa ca le-am incercat pe toate...insa le ia destul de bine.Atentie insa la data expirarii ,am observat ca in marile marketuri pordisele care xpira in o zi doua sunt puse in fata...am gasit si care expirau in ziua respectiva[bang]. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.