Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fetele din America, ce stroller(e) folositi?

Recommended Posts

Baietelul meu are 4 luni. Ne-am hotarat la un Bumbleride Indie, dar inca nu l-am comandat. Din pacate nu exista in magazine, asa ca nu il pot proba. Alegerea e intre acesta si Britax Vigour, care are insa dezavantajul ca e f greu.

Pana acum am folosit un travel system de la Evenflo si un frame de la Kolcraft, care ne-a fost de mare ajutor, dar acum se impune trecerea la un car seat convertible si atunci nu va mai fi util:(

As vrea sa aflu si sugestiile si parerile voastre. Abia apoi ne vom hotari.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

s-a schimbat legea? Sau e bb tau mai mare decat indica primul scaun "scoica"? - pana la un an poti folosi scoica...

- eu am avut unul evenflo care avea si scaunl de masina scoica, pana la un an a fost plimbat in masina in scoica, sau in carut tot in scoica.. dupa un an am dat jos scoica si a sta frumos in acel carucior pana la aproape 3 ani.

- iar pt masina am luat modelul doi, scaun convertibil intre scoica si scaun normal de bb... modelele le gasesti la mine la semnatura unde scrie scaune de masina.

- daca ar fi sa caut un alt carucior acuma, as cauta ceva care sa i se poata schimba bara de care impingi, cand vrei sa impingi bb cu fatza la tine, cand vrei sa impingi bb cu spatele la tine.... si as cumpara de la bun inceput scaunul acela convertibil intre scoica si scaun normal de bb.id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Noi am trecut de vremea carucioarelor. Avind doi copii, am avut parte de mai multe carucioare. Cel mai bun s-a dovedit a fi travel system de la Graco. Nu e greu, il stringi si il desfaci la loc si cu o singura mina, are niste suspensii foarte bune ca l-am dus cu noi in Romania si a rezistat cu brio la toate hirtoapele.

La primul copil am avut un Peg Perego de care n-am fost multumita. De fapt si la al doilea copil am avut in paralel si un Peg Perego. L-am dat dupa vreo doua luni, am fost mult mai multumita de Graco. Care desigur ca a fost mai ieftin.

Eu zic sa cauti magazine care au in stoc modelul respectiv de carucior si sa il manevrezi pe acolo sa iti dai seama cum iti place. Chiar daca il comanzi din alta parte, mai ieftin. Macar sa vezi unul pe viu. Macar citeste reviews pe internet, oricum incearca sa afli parerea unor persoane care au modelul respectiv de carucior.

La Graco singura problema era ca atunci cind impachteam caruciorul marginea tavitei ajungea pe jos si s-a zgiriat putin. Dar avantajele au fost multiple, eu din 5-6 carucioare cite am avut asta mi-a placut cel mai mult.

Pentru copii putin mai maricei e bun MacLaren ca e usor. Dar copiii mei n-au mai stat deloc in carucior dupa ce au inceput sa mearga singuri, i-am dus intotdeauna pe jos.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Da, scuze ca nu am reusit sa fiu f clara, asa e cand scrii pe fuga. Chiar ma miram ce vrea sa zica Gabbriela prin "s-a schimbat legea"...

Scaunul va trebui inlocuit in curand pt ca nu mai incape in Graco pe care il are acum. Are 70 cm si 8 kg si sta chinuit in el. Singura solutie ramane un convertible. Eu "sufar" si aman cat pot momentul pt ca imi place f mult frame-ul pt car seat de la Kolcraft, e deosebit de util, e usor, ingust si usor de manevrat, uneori imi fac si piata cu el pt ca are cosul destul de mare.

Travel sytem avem unul de la Evenflo si nu imi place f tare ideea de travel system, desi sunt f comode, dar inutil de mari, dupa parerea mea. Oricum, nici in car seat-ul de la el nu prea mai incape, asa ca il folosim deja ca stroller si atat.

Din pacate in magazinele din orasul unde sunt eu nu pot gasi niciunul din carucioarele pe care le vreau. Am facut test drives cu altele, am testat cam tot ce se poate. Reviews am citit numai despre Britax si asa cum spui si tu, mamitzica, numai de bine, dar e greu tare. Are aproape 40 lbs. Probabil vom ramane la stroggerul de la Bumbleride care are numai 20 lbs si vom gasi un site cu o politica mai prietenoasa la return. Reviews la asta nu am gasit mai deloc, decat vreo 3 pt ca e f nou.

Acum speram ca ce alegem sa ne placa si noua, dar si lui.

Va multumesc f mult pt idei si ajutor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...