otilica74 Publicat Septembrie 29, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 29, 2007 As vrea sa va povestesc ce am patit intr-o seara la ORL Budimex. Baietelul meu avea o viroza de vreo 3-4 zile, fusesem la pediatrie in urgente si m-au trimis la ORL unde i se pusese acest diagnostic. Acum dupa 3-4 zile se plangea, noaptea, ca il doare urechea si normal m-am speriat stiind care era starea lui, drept urmare am mers din nou la ORL numai ca am avut tupeul sa il tulburam pe dr. Usuleanu! Care dupa un control rapid la urechi,a constatat ca nu avem ce face acasa si stam pe strazi.Acum stim cu toti ca durerea de urechi este crunta si un medic la ORL-pediatrie ar trebui macar mai sufletist sa fie , putea sa ne spuna sa ii punem niste banal ulei caldut ca si daca nu avea nimic nu ii facea rau, OK. I-am cumparat niste otis si i-am pus, s-a linistit copilul si a adormit, a doua zi am fost la alt medic care i-a depistat otita care ameninta sa ii perforeze timpanul si o tratam. Cu DR. Ursuleanu am mai avut o experienta acum 2 ani cand BB avea doar 7 luni si avea o bronsita pe care dl. doctor m-a sfatuit sa o tratez cu indiferenta, ser fiziologic si daca vreau eu ..niste Ketof, bineinteles ca a fost nevoie de un alt tratament. Ghinionul nostru a fost sa dam peste dansul in garda din noaptea aceea,sper sa aud din partea voastra niste pareri bune despre dansul macar sa ma linistesc si sa apelez cu o oarecare incredere la serviciile spitalului de urgenta copii [xx(] Mamica de Davidut(2 dec. 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fomalhauti Postat Septembrie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2007 Acum un an - un an si ceva am fost si eu la Budimex cu copilul. Avea nasul cumplit de infundat, nu reuseam sa-l rezolv cu nimic. M-am dus intai in policlinica, la ORL si am rugat sa ne aspire si noua mucisorii. Mi-au spus ca nu au aparat, sa ma duc in spital. Am ajuns acolo si am rugat frumos...Erau vreo trei-patru persoane in halat, nu stiu daca erau medici sau asistente (dar erau toate femei) si au sarit cu gura care mai de care: "Sa aspiram?!!!Noi aici operam!" "Aspiratul se face acasa, cu pompita." "Cine v-a trimis aici pentru aspirat?!" Parca le-as fi chemat sa-mi spele acasa pe jos.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maadi Postat Octombrie 1, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 1, 2007 Baitelul meu a tras-o rau de tot cu gatul, ajunsesem la 33 de zile de antibiotice, 3 otite intr-o luna jumatate, in fine eram disperati rau. Si am ajuns la dr. Ursuleanu, care l-a pus pe Calin pe picioare. Tot la el ne-am operat si de polipi. De atunci, au trecut aproape 6 luni, baiatul meu nu a mai avut probleme cu gatul. Noi am fost foarte, foarte multumiti de dansul, de modul in care l-a tratat pe Calin si pe noi, cu multa atentie si profesionalism, avea rabdare, ne explica mereu ce face, plus ca daca aparea vreo problema ne-a spus ca-l putem suna zi si noapte. Sa cresteti mari si sanatosi. Maadi si Calin (19.07.2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.