Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fire de par sub piele

Lili_B

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

no bump se numeste ce folosesc eu. Aplic pe picioare 3 - 4 zile inainte de epilare, si 3 - 4 dupa.... epilare. Ramane fina pielea, si fara fire ingropate in piele, nici iritati nu mai am.

Exfoliez bine inainte de epilare, si folosesc o crema buna sa imi tin pielea hidratata.

Gasesti acel produs la orice magazin de beauty supplyid="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

O manusa de loofa sau lufa cum s-o zice si la baie un gel de dus exfoliant, freci bine ca dispare si celulita imbunatatesti circulatia periferica,scoti firele de par, si dupa ce te epilezi cu ceara incearca sa dai numai cu f putina apa nicidecum cu sapun pana nu se inchid porii si nu dispare iritatia vreo cateva ore bune![:)]

Mamica de Davidut(2 dec. 2004)

quote:Originally posted by otilica74

O manusa de loofa sau lufa cum s-o zice si la baie un gel de dus exfoliant, freci bine ca dispare si celulita imbunatatesti circulatia periferica,scoti firele de par, si dupa ce te epilezi cu ceara incearca sa dai numai cu f putina apa nicidecum cu sapun pana nu se inchid porii si nu dispare iritatia vreo cateva ore bune![:)]Mamica de Davidut(2 dec. 2004)

id="quote">id="quote">Nici nu-i indicat sa faci baie si sa stai la soare dupa epilat!!! Eu cred ca e vorba d edusul de dinaintea epilatului.Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia">asa crestem noi id="red">id="size2">

Eu folosesc manuse de loofa de mult timp, se gaseste la orice raion de cosmetice din hipermarketuri, iar gel de dus exfoliant de la ce firma folosesti si iti merge bine, cel de la Dove are crema si s-ar putea sa nu fie bun, nu stiu, eu personal folosesc toata gama Nivea si pe picioare dau cu demachiant cu Q 10 sa nu radeti!

E f buna formula la mine da rezultate, nu pot spune ca nu o mai fi vreun firicel dar in mare piciorul arata bine, poti doar sa te clatesti cu apa calduta dupa epilat dar nu da cu sapun 2 ore inainte si nici dupa epilat vreo cateva ore, in niciun caz cu crema!

A doua zii poti sa faci ce vrei, ideea e sa nu astupi porii deschisi imediat dupa epilat. A...si inghinal imi dau cu crema fluocinolon, dar mai tarziu tot asa, ca sa nu ma infectez findca am pielea sensibila.

Nu am timp sa scriu pe yahoo aici intru cand am timp...scuze [flo]

Mamica de Davidut(2 dec. 2004)

un gel sau o crema exfolianta ar fi o solutie.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...