Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ANALIZE - ASA NU!!!!!

Recommended Posts

Oameni buni, am incercat sa-i fac un examen de urina bebelusului meu de 8 luni. Am apelat la clinica PROLIFE, situata pe Ritmului (zona Pantelimon, Avrig), cu gandul ca fiind aproape de casa si aparent destul de serioasa, ar fi fost o solutie buna. Spun "aparent" serioasa pentru ca anterior am avut o experienta neplacuta - am platit 6oo RON pt un RMN pe care mi l-au dat in brate fara a interpreta rezultatul -, dar am zis ca un examen de urina vor fi in stare sa faca. Ei bine nu!NU POT, NU SUNT IN STARE, NU VOR SAU NU II DUCE CAPUL SAU APARATURA!Sunt 7 zile de cand am dus proba de urina si nici astazi nu am rezultatul...asta in conditiile in care pe site-ul lor scrie ca analiza este gata intr-o zi lucratoare, lucru confirmat telefonic si de angajatii lor! Dar ce mi-e o zi, ce mi-e sapte...In plus, analiza a fost platita, nu gratuita...Asa incat, mergeti oriunde numai la PRO LIFE NU!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Irinai, poate antibiograma ar fi fost o explicatie...desi nimic nu justifica faptul ca timpul anuntat pentru analiza este de o zi lucratoare!in fine, am luat azi rezultatul si numai dupa ce sotul meu a asteptat timp de o ora ca la receptia PRO LIFE sa soseasca o foaie amarata de A4, abia lizibila si scrisa parca de un computer analfabet...care evident, nu contine nici o antibiograma ci doar rezultatul sumarului de urina!Nici macar nu e un document original, arata ca o copie..

Evitati PRO LIFE daca vreti sa nu va imbolnaviti de nervi...

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...