Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Denoxinal

Recommended Posts

Am vazut recent la TV reclama la produsul mentionat in titlu, am citit putin despre el pe net, insa nu imi e de ajuns; asa ca vin sa va intreb pe voi ce stiti de Denoxinal si sa-mi impartasiti din experientele voastre.

Va pup,

Bea

-------------

DENOXINAL

ACTIUNE: Stilul actual de viatã duce tot mai des la suprasolicitarea organelor cu functie de detoxifiere (rinichi, ficat etc.). Denoxinal contine o combinatie de plante medicinale si substante nutritive ce sustin procesele de detoxifiere desfãsurate în corpul omenesc (intensificã metabolizarea si eliminarea substantelor toxice din organism).

ADMINISTRARE: Ca supliment nutritiv, 1 tableta pe zi, luata cu apa.

PREZENTARE:30 tablete.

Compozitie: Chlorella 200mg; Crusin (Rhamnus purshianus) 12,5 mg; Trifoi rosu (Trifolium pratense) 12,5 mg; Pectine 50 mg; Vitamina C 200mg;

Brusture (Arctium lappa) 12,5 mg;

Papadie (Taraxacum officinale) 12,5 mg;

Usturoi 1mg; Armurariu (Silybum marianum-contine silibina 42 mg) 42 mg.

CARACTERISTICI: Extractele din plantele medicinale îmbunãtãtesc activitatea vezicii biliare, ficatului si rinichilor si previn instalarea insuficientei hepatice (în special, silibina). Chlorella (o specie de alge marine) si usturoiul faciliteazã îndepãrtarea din organism a metalelor grele, având un adevãrat efect de „curãtare” a sângelui. În combinatie cu pectinele (fibre vegetale), normalizeazã concentratia colesterolului si glucozei în sânge si, de asemenea, optimizeazã activitatea tractului digestiv. Importantele proprietãtile antioxidante ale vitaminei C contribuie la apãrarea celulelor de actiunea radicalilor liberi.

- efecte benefice asupra functiei de detoxifiere a ficatului (previne instalarea insuficientei hepatice)

- contribuie la îndepãrtarea substantelor toxice din organism

- ajutã la mentinerea unor nivele normale ale colesterolemiei si glicemiei

- sustine functiile metabolice

- amelioreazã tulburãrile de tranzit intestinal

PRODUCATOR: Walmark

Pret cu TVA: 25.35 lei

Never give up on the things that make you smile.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...