maridelia Publicat Octombrie 2, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 2, 2007 Buna am o intrebare urgenta, nu stiu ce inseamna: Antigen Mycoplasma Ureaplasma urealyticum pozitiv >10000 UFC/proba Mycoplasma hominis negativ Antibiograma antigen mycoplasma Azithromycine intermediarid="red"> Ciprofloxacine rezistentid="red"> Clarythromycine sensibilid="red"> Doxycyline sensibilid="red"> erytromycine sensibilid="red"> Josamycine sensibilid="red"> Ofloxacine intermediarid="red"> Pristinamycine sensibilid="red"> Tetracycline sensibilid="red"> Ce trebue sa fac? O sa urmez o perioada tratamentul si ma fac bine s-au o sa il urmez multa vreme de acum incolo? Trebuie sa se trateze si partenerul? Va rog sa imi dati un raspuns. Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Octombrie 2, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 2, 2007 Spune ca tu si partenerul trebuie sa urmati tratament cu Doxiciclina, 2 comprimate pe zi (in prima zi doua odata apoi, in zilele urmatoare cate 1 la 12 ore) timp de 10-14 zile. Dupa 3 saptamani de la inceperea tratamentului se repeta analiza. Daca tu ai sub 60 de kilograme greutate vei lua doar in prima zi a tratamentului 2 pastile (odata) apoi doar o pastila pe zi. PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENTid="red"> Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.