Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Suntem parintii a doi copii minunati: baiatul cel mare are 2,7 ani si cel mic doar 4 luni. Avem una bucata Solentza si eu, mamica nu sunt tocmai subtirica. In consecinta 2 scaune auto si eu intre ele, pe aceeasi bancheta a masinii nu prea cred ca vom avea loc. Momentan doar baiatul cel mare are scaunel iar pe cel mic il tin in brate.

Intrebare: cum sa procedez ca sa stau cu copiii pe bancheta iar ei sa fie asigurati la maxim? Ma intereseaza mai ales opinia parintilor aflati in aceeasi situatie.

Poate fi inaltatorul o varianta mai buna decat scaunul auto avand in vedere ca ocupa spatiu mai putin?

Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Botez Bogdanel

Poze din August&Sept

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am doi copii, care stau pe bancheta din spate: cel mic in scaun special, cel mare cu inaltator (avea 4 ani cand l-am mutat din scaunul de bebe mare in inaltator). acum cel mic calatoreste in inaltator, iar cel mare sta direct pe bancheta, ambii cu centura pusa intotdeauna.

eu in general stau in fata. ma asez langa ei doar cand avem pe inca cineva in masina.

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mami de 2 baieti ca in filme:

[bonjovi] Nascut pe 4 iulie (2000)

si

[cri] Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

Noi am cumparat masina mai mare tocmai ca sa stau eu pe randul 2 de scaune cu bebe, iar fetita pe randul 3, in scaunul ei (de fapt inaltator, ca ea e mai mare). Dar am constatat ca bebe sta foarte bine si singur, asa ca acum eu stau in fata iar copiii pe randul 2. Baietelul cel mic are acum 9 luni si doar foarte rar are nevoie sa ii dau suzeta, daca nu si-o gaseste, in rest chiar nu am de ce sa stau langa el.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Si eu am 2 copii. Cu cel mare, cand era singur la parinti am stat pe bancheta din spate, dupa ce a aparut cel mic, mami s-a mutat in fata si cei 2 copii au stat in spate. Initial cel mic in scoica si cel mare in scaun auto, apoi cel mic in scaun auto si cel mare cu inaltator. Cel mai lung drum/zi =400km, dar mergem f frecvent la munte 200km. Daca le e rau, tragem masina pe dreapta si facem pauza.

Am niste prieteni care au pus scaunul auto al copilului mai mare pe scaunul din dreapta -fata si scaunul copilului mai mic + mama in spate, dar mie nu mi se pare safe si nu stiu ce zice legea.

Anya

E mult mai sigur sa pui amadoi copii in spate in scaune speciale si tu sa stai in fata decat sa stai cu cel mic in brate, in spate.

PS. Bogdanel e nascut in aceeasi zi cu mine.Doar anii sunt diferiti[:D]

Mami de Razvanid="blue">(07 martie 2004)

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Si eu stau tot in fata, iar fetele stau in spate in scaunelele lor. Cand era cea mica bebelus aveam un cosulet din acela special cu centuri si stateam si eu in spate. Chestia asta cu cosuletul am facut-o si in vara cand am fost la mare, doar ca eu am stat in fata si a stat bona cu ele in spate.

[pup]

Oana [mamica], Alexia [hippi] si Daria [bebic]

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

eu am un singur copil, dar nu stau cu el in spate.

ea sta singurica in scaunelul ei, iar eu cu tati in fata.

in orice caz, nu e deloc safe sa-l tii in brate pe cel mic.

daca cel mare s-a obisnuit cu tine in spate ar putea fi o problema sa-l dezveti, dar trebuie.

succes!

*******************************************************id="green">

raluca, mami fericita de alexia-mariaid="maroon"> (07.09.2006)id="green">

Inaltatorul e bun de pe la 4-5 ani incolo.

Pana e scaun + scoica incapi si tu cat de cat pentru ca scoica e pusa invers.

La noi acum situatia e asa: cea mare in inaltator, cea mica in scaun special, eu in fata. In cazuri speciale ma mut intre ele, dar nu stau prea mult, ma intorc in fata.

E foarte periculos cu copilul in brate; la o frana brusca/accident Doamne fereste! iti zboara din brate prin parbriz sau mai stiu eu pe unde.

Multumesc frumos pt raspunsuri. Multe din voi mi-ati sugerat ca eu sa stau in fata si cei 2 pitici singuri in spate. Eh, aici e o problema. Cat a fost mic Matei (si chiar si acum), la drumuri lungi nu avea stare in scaunel. Imi cerea mereu apa, ceva de rontait, servetel sa-l sterg la gura, o jucarie care i-a cazut din mana, sa-i spun povesti etc etc. Sincer daca si al doilea pui imi va cere aceleasi lucruri, nu mi-ar fi deloc comod sa ma intorc la ei din 5 in 5 min... mai ales la drumuri de cateva ore.

Inca o intrebare: exista inaltatoare care sa aiba propriile centuri? Ma gandesc ca daca ii iau unul lui Matei, centurile masinii i-ar veni chiar sub gat si l-ar incomoda...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Botez Bogdanel

Poze din August&Sept

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...