Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Retusare sanii-pro sau contra

Recommended Posts

Fetele dupa ce am incheiat alaptatul, ma privesc in oglinda din baie si parca nu imi plac sanii mei, sotul zice ca sunt mai feminini, dar nu are nimic impotriva unei operatii, mie nu imi plac!

Am gasit pe net cateva cabinete ptr interventii estetice si parca, parca ma bate un gand...

As vrea numai o ridicare, nu implant sau altceva, voi aveti astfel de operatii sau v-ati face una?

Mamica de Davidut(2 dec. 2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu mi-as face, de ce nu. te face sa te simti tu bine in pielea ta. Ptr mine banii ar fi o problema mai mare decat orice alte comentarii ale oricui. Daca eu nu ma mai simt bine cu mine inseamna ca am nevoie de asta. Cred ca si eu voi avea nevoie de asa ceva dupa alaptat la cat trage fi-miu de tzitzi a lui.

Daca vrei o, poti. Era o reclama odata.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze diverse

Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Eu sunt total contra.

Cu toatele vrem sa fim si sa ne simtim frumoase, insa o operatie de genul asta implica riscuri pe care nu as dori sa mi le asum . Cu atat mai mult cu cat cancerul la san loveste nemilos. In plus , am vazut niste emisiuni pe Discovery legate de chirurgia reparatorie, in care un chirurg refacea operatii "bushite " de alti medici. Doamne-dumnezeule, ce nasol aratau femeile alea! Si era dorisera taman contrariul: sa fie frumoase.

Eu as incerca cu altceva : exercitii de tonifiere a muschilor, creme si masaj. in nici un caz ceva invaziv. Da poate ca asa sunt io, mai fricoasa.

APRIL

WALKING ON SUNSHINE

quote:Originally posted by april16

Eu sunt total contra. In plus , am vazut niste emisiuni pe Discovery legate de chirurgia reparatorie, in care un chirurg refacea operatii "bushite " de alti medici. Doamne-dumnezeule, ce nasol aratau femeile alea! Si era dorisera taman contrariul: sa fie frumoase.

id="quote">id="quote">normal ca in emisiunile de genul asta se prezinta operatiile nereusite....inca nu sa facut cu operatii reusite pt ca <virgula> cazurile sunt la tot pasul.Otilica, eu sunt de parere ca: daca aceasta operatie ma va face sa ma simt mai frumoasa si mai increzatoare in mine, as face-o fara nici o indoiala...(si eu imi voi face implant cand voi ajunge pe alte taramuri mai increzatoare). riscurile mi le-as asuma, se pot intampla sau nu. binenteles as alege un doctor bun!bafta cu noul look!------------------------Someone's pleasure is another's pain!

Si eu m-am gandit ca voi face un lifting mamar cand va fi cazul. Doar lifting, nu implant. Sunt clinici bune si in Romania si medici buni. Conteaza foarte mult sa te simti impacata cu corpul tau, daca esti hotarata: go ahead! Sincer din ce am citit eu, structura interna a sanilor se modifica dupa alaptare, oricum sanul nu este format din muschi, n-ai ce sa tonifiezi.id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

prajituresc si bucatarescid="size1">

Mrs. Perfect for more than 1 yearid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Eu am luat legatura deja cu un medic care mi-a explicat ca riscurile aparitiei neoplazmelor (cancer) sunt aceleasi si daca nu intervi la sani, eu practic elimin niste piele inestetica, mama e in Italia si imi spune ca 90% din prietenele ei au interventii la sani si nu numai.

Eu nu sunt impotriva dearece consider ca daca ai ceva urat (un buboi) il lasi acolo?

NU il elimini! nu mi-as face implant ptr ca ar trebui indeaproape supravegheat.

Sper sa nu am complicatii, acestea sunt peste tot, necazul te pandeste si in casa, daca ma gandesc bine orice operatie e riscanta...

Ma gandesc ca totul va fii bine ca nu sunt prima care o face, ca sotul meu ma va iubii mai mult si nu va intoarce capul dupa vreo pustoaica cu niste sani obraznici [bibe]

E foarte adevarat ca e vorba romanului "Maimutza cand nu are ce face se scarpina in fund pana face buba" dar cred ca o sa ma risc,cat despre bani nu sunt o problema, in jur de 2-3 mii euro si daca nu i-as avea credeti-ma ptr asta as face imprumut la banca.

Se fac si cu plata in rate bancare [:)]

Eu mi-as face o operatie de micsorare de sani. Ca dupa alaptat am mai "castigat" ceva numere la sutien...si parca-mi palceau mai mult vechile masuri...

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Eu am o operatie de marire a sanilor si sunt extraordinar de multumita. Totul a decurs normal, nimeni nu isi da seama ca am implant. Cicatricile abia de se mai vad. Iar ca si costuri, nu mai e nici la noi cum era odata. A aparut concurenta si preturile au inceput sa scada. Eu am platit 2000 Euro in aprilie anul asta, fara alti bani dati personalului auxiliar. S-a ocupat medicul de tot. Un om extraordinar si un medic desavarsit. Si eu murea de frica inainte de operatie dar a doua zi eram acasa, nici nu mai tin minte, am ramas doar cu sanii care sunt perfecti. Multa bafta!

Sincer, eu am nevoie de augmentare la sani si tot nu o fac. Este o interventie chirurgicala inutila, de aia nici n-am facut cezariana. Daca se pot evita mai bine. Ridicarea chirurgicala a sanilor implica cicatrici destul de mari, nu chiar ca la micsorarea sanilor dar totusi raman. Dureri foarte mari post-operatorii si daca vine bb 2 este posibil sa nu mai poti alapta. Oricum intereseaza-te bine inainte. Mai intai incearca sa mergi la sala sa faci exercitii pt pectorali, sa folosesti creme de lifting bune, pt sani, etc. Dupa luni chiar un an de exercitii si creme gandeste-te la cutit. Parerea mea, fiecare face ce vrea cu corpul ei/lui.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...