Iubika Publicat Octombrie 3, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 3, 2007 Stiu ca poate o sa sune ciudata intrebarea, dar ce rol/ efecte are sarea de baie? Am vazut`o in magazine, nu m`a atras de nici un fel. In urma cu putin timp am primit cadou un borcan de sare de baie (f frumos colorata, de altfel) de la Praid (de la salina). Pot sa zic ca am folosit`o de cateva ori in apa de baie, dar... nu am remarcat nimic deosebit. Ce mi`a scapat?? Pozici superbe! id="Century Gothic">id="size1"> The Cutest Babies!id="size1"> Zambiti, va rog! id="Century Gothic">id="size1"> Un clic pour la forêtid="Century Gothic">id="size1"> I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">id="purple"> Click aiciid="size3"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filofteia Postat Octombrie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 3, 2007 Ca sa remarci ceva ai pus cat spune pe cutie si ai stat in baie cel putin 20 minute? Eu imi pun in baie tot felul de miresme, pentru ca-mi place. S-a invatat si fiimiu. Ba sare pentru colorat, ba spuma, ba uleiuri... in functie de ce imi vine pe moment. Asa la psihic sau piele nu pot spune ca se "vede" ceva. Dar imi place. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhoneea Postat Octombrie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 3, 2007 Sarea de baie e de mai multe feluri..parfumata,colorata,sare de baie relaxanta... De obicei sarea de baie relaxeaza.Trebuie sa stai cel putin 15 minute in cada. Irinaid="purple"> luiid="blue"> [copil] Pierre-Sebastien id="blue">( 05.06.2007 ora 9:45)id="teal"> montaj sebastien(a crescut Sebastien)id="green"> paginuta colorata pozici sebastien[foto] nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien varsta Sebastien Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iubika Postat Octombrie 3, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 3, 2007 A, pai de stat in cada stau destul, ca`mi place sa ma balacesc Dar la partea cu relaxatul stau mai prost, nu e in natura mea... Pozici superbe! id="Century Gothic">id="size1"> The Cutest Babies!id="size1"> Zambiti, va rog! id="Century Gothic">id="size1"> Un clic pour la forêtid="Century Gothic">id="size1"> I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">id="purple"> Click aiciid="size3"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Octombrie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 3, 2007 Si eu iau tot ptr. ca imi place, si mai ales baietelului.Coloreaza, parfumeaza, insa ceva efecte benefice nu am vazut. Un alt produs pe care sa dai banii degeaba, dupa parerea mea. Dar mai coloreaza viata.[cina2] http://www.copaculdehartie.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 Cum sa nu aiba nici un efect? Coloreaza, parfumeaza, deci te bine-dispune. Asta nu conteaza? Cat despre relaxare, nu stiu ce sa zic, dupa o baie de 15-20 de minute (cu sau fara diverse adaosuri), eu ma simt alt om, nu unul mai linistit sau relaxat, ci plina de energie - pozitiva as putea spune. Asa ca, ador sa fac baie cu sare, spumant, arome.... Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annie80 Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 mai ales cand sunt obosita folosesc lavanda cu eucalipt pt relaxare...e bestiala..dupa adorm instant. ------------------------ Someone's pleasure is another's pain! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.