Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Largire vagin dupa nastere

Recommended Posts

Buna. Dupa nasterea naturala fara taietura, am constatat ca vaginul meu s-a largit destul de mult ceea ce nu e nici pe placul meu nici al sotului. As dori sa am pareri din partea voastra in sensul acesta si sa imi spuneti de asemenea cum ati rezolvat problema. Eu am facut reeducare perineriala dar...

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cum ai constatat ca s-a largit??? ce legatura are cu nasterea??? doar ca a trecut copilul pe acolo??? fii serioasa...vaginul isi pierde elasticitatea pentru o oarecare perioada, dar atit. cu niste exercitii Kegel rezolvi totul repede, se intareste muschiul pubococcigian, se recapata tonusul vaginal.

stai linistita....si nu mai asculta la tot ce zice sotul...

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Multumesc de raspunsuri. De fapt, eu am fost mai ingrijorata de aceasta problema decat sotul meu. El mi-a spus ca nu trebuie sa generaliz daca o data sau de doua ori ni s-a parut mai diferit. Poate ca faptul ca am avut un contact chiar dupa menstruatie (cand muschii sunt mai lasati)ne-a lasat o impresie gresita.

Precizez ca am nascut acum 8 luni si ca la 3 luni dupa nastere am facut reeducare perineriala prin electrostimulare si totul a fost in regula.

Banuiesc ca temerile mele sunt si din cauza ca la prima nastere am fost taiata si cusuta, si doctorul m-a facut ca "noua" poate mai stramta ca la inceput, si acum fac diferenta.

Va multumesc de raspunsuri!

• 2 weeks later...
quote:Initial creeata de cameliamatei

Buna. Dupa nasterea naturala fara taietura, am constatat ca vaginul meu s-a largit destul de mult ceea ce nu e nici pe placul meu nici al sotului. As dori sa am pareri din partea voastra in sensul acesta si sa imi spuneti de asemenea cum ati rezolvat problema. Eu am facut reeducare perineriala dar...Va multumesc mult pentru raspunsuri.

id="quote">id="quote">cameliamatei, uite aici:http://www.cupa-menstruala.ro/detalii.htmscrie clar ca exista diferente intre femeile peste 30 de ani (cu sau fara nastere) si cele sub 30 ani.Pe de alta parte nu stiu unde am vazut, cred ca in "Sapte seri", erau mai multe reclame care se refereau la chirurgia estetica, iar la cateva era specificat termenul reintinerire vaginala. 7 ani si ...

quote:Originally posted by CristinaT
quote:Originally posted by Gabi_KPoate s-a micsorat cealalta parte... de ce sa fii tu de vina?
id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))] glumesti, nu?? S-a micsorat in urma nasterii? 7 ani si ... mai stii? poate n-au facut "action" cateva luni bune, ca nu e prea indicat nici inainte de nastere, nici dupa asa vreo 2-2 luni, si in alea aprox. 4 luni s-o fi micsorat organul de la nefolosire.
id="quote">id="quote">Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)pozeid="red">Totul despre alaptat!id="green">

quote:Originally posted by Gabi_K
quote:Originally posted by CristinaT
quote:Originally posted by Gabi_KPoate s-a micsorat cealalta parte... de ce sa fii tu de vina?
id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))] glumesti, nu?? S-a micsorat in urma nasterii? 7 ani si ... mai stii? poate n-au facut "action" cateva luni bune, ca nu e prea indicat nici inainte de nastere, nici dupa asa vreo 2-2 luni, si in alea aprox. 4 luni s-o fi micsorat organul de la nefolosire.
id="quote">id="quote">Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)pozeid="red">Totul despre alaptat!id="green">
id="quote">id="quote">[wow][:-)))][:-)))][:-)))]Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...