Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Septilin - ce e, cat si cum se da?

Recommended Posts

Buna! Fetitei mele i s-a recomandat siropelul Septilin (pentru imunitate) pe toata perioada iernii. L-am cumparat, insa nu-mi vine sa i-l dau pana nu aflu ce e acest sirop. Plante, plante, da' ce plante-s alea? Ca eu nu pricep NIMIC din ce scrie pe prospect. Vreau sa stiu de ce e negru, ce contine, ce efecte adverse poate avea...Poate stiti voi mai multe...Si cum se da? Doctorita noastra mi-a zis sa-i dau 5 ml pe zi, dimineata, insa vad ca alte mamici le dau copiilor de doua ori pe zi.

Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu i-am dat baietelului meu toata iarna trecuta. Am inceput sa-i dau si acum iar. Cate 5ml pe zi dimineata. Nu a avut nici o reactie adversa. I-a crescut pofta de mancare. A trecut foarte usor peste raceli.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal">

id="right">

Asa mi s-a zis si mie, da' io's tare capoasa[batcap]...vreau sa aflu de la ce e negru si ce plante is alea[biz]

Si stiti de ce? Pentru ca Ianca a luat anul trecut, timp de sase luni, Ribomunyl. Despre care am aflat anul asta, cand l-am cerut din nou, ca , intre timp, a devenit controversat. Ca ar avea o legatura cu declansarea astmului. Si mi-l daduse aceeasi doctorita. Poate ca acum suflu in iaurt, dar chiar sunt curioasa ce plante sunt alea...

Monica,

quote:Fiind de plante nu prea cred sa aiba reactii adverse.

id="quote">id="quote">

Sa stii ca exista multe plante care nu numai ca iti pot face rau, dar chiar te pot omori. Daca e din plante nu e musai sa fie si sanatos, nu? Eu stiu ca nu e indicat, de exemplu, sa bei un anumit tip de ceai pe perioade foarte lungi. Tocmai din cauza reactiilor adverse.

Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Pustoaicei celei mici, la aproape 3 ani, i s-a recomandat cate 5 ml de 2 ori/zi timp de 2 luni....

Depinde de varsta puiului tau si daca dr asa a recomandat.....

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze noi cu familionu'id="maroon">

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="orange"> Din parcul Tineretuluiid="maroon">

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red"> si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004id="red">id="size1">

Fetita mea are 1 an si 4 luni. Am inceput pe 1 august sa luam 10 ml/zi(5 ml X 2) septilin, cel putin 3 luni la rec. medicului de fam - pediatra a confirmat. In februarie trebuie repetat.

Efecte negative nu am gasit pe net. In privinta continutului: mai mult decat tine nu am gasit pe net.

Dorsilia: in prospect este si doza pt. sugari dar nu precizeaza luna.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...