NANU Publicat Octombrie 3, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 3, 2007 Salutare fetelor. Am auzit cum ca vigantolul este nociv si sa nu mai dam asa ceva copiilor. Aveti alte informatii? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Octombrie 3, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 3, 2007 Stiu doar ca s=a scos de pe piata. iar eu am fost alertat ca nu stiam ce sa-i dau copilului in continuare. De ce sa fie nociv? Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Briantis Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 Noi am gasit la o farmacie mai mica acum 2 zile .In celelalte farmacii ne-au zis ca nu-l mai comercializeaza pt ca firma producatoare nu a depus nu stiu ce documentatie necesara (unde si ce nu stiu ).Sper sa nu aflu ca am bagat nu stiu ce porcarie in copilul meu atata timp. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana21 Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 La ce va referiti, la picaturi sau la pastilute? Povestea Burticii Dialoguri strumfesti Poze strumfesti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 in titlu ai scris vigantoletten, in text vigantol. sunt doua produse diferite, la care te referi? Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Germina Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 Eu am dat si vigantol si vigantoleten. Dau inca... Asa cum am dat si iaurt Danone la greu, ca le placea. Sper sa fie alarma falsa. Povestea nasterii printului: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106096 Povestea nasterii printului 2 (praslea): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105746 Poze cu noi: http://s175.photobucket.com/albums/w157/GERMINA_album/ Lumi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 adineauri am fost la farmacie si am intrebat de Vigantoletten. mi-au spus ca momentan nu se mai gaseste ,dar nu au stiut sa-mi spuna care e cauza. eu ii dau copilei si din cauza asta am fugit sa intreb la farmacie. ,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red"> Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clarrice Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 De cand nu se mai gaseste? Eu am cumparat Vigantoletten acum 2 sapt. Concret, de ce ar fii nociv? Eu asta ii dau de cateva luni bune, bine-inteles, l-a recomandarea medicului. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guguluff Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 Bine NANU ca arunci o afirmatie si nu dai detalii. Acum suntem cu totul in ceata. Am cautat pe Google si n-am gasit articole recente. Poate te referi la Fluor-Vigantoletten si noi ne batem capul aici degeaba... ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice2004 Postat Octombrie 4, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2007 Nanu, te rog, da-ne mai multe detalii si eventual ceva informatii luate dintr-o sursa de incredere !! Te asteptam aici, pentru lamurire !! Si chiar, despre ce este vorba pin la urma - despre vigantol sau vigantolleten ?? Alice si Andrei Poze 2004 2005 2006-2007 Filmulete Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.