Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Intrebare pt mamicile care au dat copiilor LIV52 ptr pofta de mancare.De la ce varsta se administreaza si cati ml?

Baietelul meu are 11 luni si 1 saptam si am incercat toate picaturile minune pt pofta de mancare dar degeaba.Vreau sa incerc si LIV52.

Dr lui pediatru nu este de acord cu astfel de stimulente asa ca nu imi va da nici un raspuns.

Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chiar, de ce vrei sa-i dai fara recomandarea medicului? Poate chiar nu are nevoie...are greutatea normala? Fiicei mele i-a prescris medicul LIV 52, dar a zis ca are cu 1 kg mai putin decat normal la varsta ei si are 3 ani. Si a zis ca si pentru ca e ca o protectie pentru ficat, pentru ca i-a dat un tratament de imunizare cu bronho-vaxon si ketoff.

Lora, mami de IUSTINA

lapte vrea,,, 400 ml in 24 h

mancare solida? pai 2-3lingurite fructe,,,2-3 iaurt,,, 2-3 ciorba sau altceva,,, mananca f putin.

i-am dat peritol in perioada cu dintii cand nu dormea noaptea,,nici atunci macar nu manca.

Singurele vitamine care ni le-a dat pt pofta de mancare au fost Infant formula(asta pt ca am insistat eu) dar degeaba

Noi mergem la dna dr.Voinescu.

la 5 luni avea 9kg acum la 11 luni are 9,700.

Dr a zis ca arata bine copilul dar asa de putin sa ia in greutate in 4 luni?

Este mult mai slab ca inainte dar probabil si pt ca a crescut in inaltime.

Are zile bune in care papa jumatate de castronel de ciorba,,, iaurtul tot,,, dar se intampla 1 data/luna,,, deci se poate!

El a refuzat orice aliment de cand l-am dat pe diversificare,de la 5 luni si tot de atunci nu mai ia bine in greutate.

Ceai nu vrea(decat vara cand a fost cald) sucuri de fructe nu...

Inainte aveam probleme cu laptele, nu il vroia, acum vrea numai lapte.

Este inncercanat ma gandesc la giardia.

Ii voi duce scaunul la analize.

Dar tot dr Voinescu mi-a zis ca nu ii va da nici un fel de tratament pt giardia( in cazul in care are) pana nu face 1 an.

Mi-a spus ca a vazut cu ochii ei copil "nenorocit" din cauza tratam pt giardia,i-a ars intestinele si parintii au fost nevoiti sa se mute in buc sa trateze copilul la o clinica particulara.Asa ca nu ii va da tratam pt giardia.

Si incerc si eu tot felul de vitamine..

Am innebunit iar el a prins ura pe lingurita.nici nu vrea sa o vada.

multa sanatate

si inca ceva,,stiu ca nu are legatura cu sub postat,,dar,, am intrebat de broncho-vaxom sa ii dam pt imunizare.mi-a spus ca nu poate sa ii dea pt ca sunt capsule si nu le poate inghiti iar dc ii dau doar praful nu are nici un efect din cauza acidului gastric si il indopam degeaba.

In schimb eu am citit pe forum ca multe mamici au administrat asa ceva copiilor de diferite varste.

pupici

eu zic asa:

9.700 e o greutate excelenta pt varsta lui. important este ca a luat in greutate, cat de putin...e bine ca nu a slabit.

alexia mea, avea la 1 an (adica acum o luna) 9.080 kg, si arata excelent. la fel mi-a zis si medicul ei (dr stanciu). nu m-am gandit niciodata sa-i dau ceva pt pofta de mancare. e f mofturoasa si ea. bea in jur de 500ml lapte pe zi, fructe papa binisor, legume mai deloc...iaurt nu....ou nu....deci e o super-mofturoasa! nici ceai sim suc de fructe nu mai vrea de cateva luni. doar apa. dar e extrem de vioaie, zapacita si plina de viata! asta e cel mai important!

despre tratament pt giardia, nu stiu ce sa zic....

pt imunitate, pt copii mici, exista o mie si una de variante de siropuri. nu stiu de ce nu ti-a dat. eu ii dau imuno baby. 5ml/zi.

*******************************************************id="green">

raluca, mami fericita de alexia-mariaid="maroon"> (07.09.2006)id="green">

Eu am luat Liv52 pentru ficat, dupa ce am avut hepatita. Chiar nu stiam ca e bun pentru pofta de mancare. Oricum, mi se pare mititel pentru atatea siropuri si pastile pentru pofta de mancare. Nu-i place suculetul de portocale? Sau poate nu vrei sa-i dai deocamdata. Mai degraba il scoti mult afara ca sa i se faca pofta de mancare, mai ales ca acum aerul e mai rece. Nici copilul meu nu prea mananca, insa ii dau catina cu miere de albine, facuta in casa si are rezultate, ca e deja a doua transa. Asta-vara, cand era foarte cald, nu vroia decat sa bea lapte si are 2 ani jumate. M-am isterizat eu vreo luna ca nu vrea sa manance si tot degeaba. De abia acum, de vreo luna a inceput sa manance mai bine. Fiecare copil are ritmul lui si nevoile lui. Eu nu i-as da atatea "picaturi minune" pentru pofta de mancare.

Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp

http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Al meu a facut 9 kg dupa un an...

Eu te sfatuiesc sa ii dai vitamine sau imuno stimulatoare, mai ales fara indicatia doctorului. Pot sa ii faca mult rau, sa stii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...