Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

banuiesc ca s-o mai fi discutat, in cazul asta scuze dar nu stiu cum sa caut...

astazi i-am facut lui serban un test rapid, pe care scria strep A, iar rezultatul primit a fost: antigen streptococic pozitiv. a mai ramas in lucru un exudat cu rezultat peste cateva zile, daca am inteles eu bine il mai cauta si de alte lighioane.

ajungand eu acasa, mama care e oarecum in cunostinta de cauza zice ca nu-i mare lucru streptococu' asta (A), ca ala b-hemolitic e ala rau.

acuma m-a mancat undeva sa ma uit pe net si am intrat in ceata: cica exista strep b-hemolitic de grup a?! adica? daca antigenul asta ne-a iesit pozitiv, e posibil sa fie b-hemolitic? stie cineva cum se trateaza oroarea asta? am citit eu ca ar da si scarlatina, adica tre' sa ma astept sa faca serban scarlatina?!

poate ma lamureste si pe mine cineva care-i treaba cu streptococii ca-s cam speriata...

madalina

serban

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Madalina,streptococul de grup A daca se depisteaza prin ex.bacteriologic,trebuie sa fie tratat cu seriozitate mai ales la un copil.nu atat infectiile cu acest streptococ, cat complicatiile pe care le poate da la copil si la adolescenti, pot fi f. grave.

acum,mai intai trebuie sa te convingi ca este vorba despre streptococ de grup A;se face tratament cu antibiotice prescris de un pediatru competent.

eu iti recomand sa faci dupa aceea reactia ASLO care te poate asigura ca nu s-au instalat complicatii;nu am inteles de ce ai facut acele analize.

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...