Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MERBROMIN

Recommended Posts

Fetelor ,va rog sa ma ajutati in ca o data ! Stie careva ce este MERBROMINA? Din ce e facuta ,ce substante are ?

Sa va spun si de ce :sotul meu a facut a nustiu cata operatie de scoatere de colt de unghie de la degetul mare de la picior .Si cum il taie dr ,normal ca ramane taietura pana la 2 sapt ,dar acum dupa o sapt tot ii sangera si nu dadea semne ca sa se inchida .A venit unh coleg de-a lui cu o sticluta cu o substanta rosie care zici ca e carmin pe care a adus-o din India si i-a zis sa puna pe rana .Ce credeti? A doua zi sotul meu mirat ca rana s-a inchis .

Am intrat pe goocle si nu scrie nimic despre asta ,decat sunt cateva saturi scrise in limba engleza ,dar eu engleza nu prea inteleg .Va rog ,ma poate ajuta careva?Sau se gaseste si la noi?

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiam ca acel rosu, CARMINUL, este un colorant natural provenit dintr-o insecta si are rol dezinfectant in cosmetica, iar in industria alimentara este doar colorant.

Acuma, conteaza foarte mult si concentratia de acid carmic.

Si cred ca asta a si favorizat cicatrizarea, ca doar este un antiseptic foarte eficient.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

merbrominul este o substanta antiseptica locala, folosita in tratarea ranilor superficiale, minore. Nu se mai distribuie, cel putin in America, din cate am inteles, datorita continutului de mercur, si astia sunt paranoici in legatura cu otravirea cu mercur. In plus, ei nu-l mai folosesc pentru ca pateaza pielea/rana, si nu mai pot vedea eventuale inflamatii.

quote:Originally posted by Laina

merbrominul este o substanta antiseptica locala, folosita in tratarea ranilor superficiale, minore. Nu se mai distribuie, cel putin in America, din cate am inteles, datorita continutului de mercur, si astia sunt paranoici in legatura cu otravirea cu mercur. In plus, ei nu-l mai folosesc pentru ca pateaza pielea/rana, si nu mai pot vedea eventuale inflamatii.

id="quote">id="quote">LAINA ,Merbrominul contine mercur ,ca il arunc ?Am devenit si eu "paranoica" ?In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...