Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cura de slabire

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fetelor , nu va mai prostiti. In cel mai curt timp nu exista , daca vrei sa dai jos kg si sa te mentii asa , nu sa pui inapoi cand termini dieta trebuie sa ai rabdare , sa ti se faca un regim personalizat de viata , nu sa te abtii de la diverse si dupa sa te arunci in ele sau nu , tot aia este ca oricum se depune.

Zilnic trebuie sa mancati glucide , lipide , proteine intr-un anumit gramaj in functie de sex , varsta , ocupatie , greutate , inaltime , efort fizic facut si chiar nu este indicat sa slabesti mai mult de 2-3 kg pe luna sa zicem .

Asta daca vreti sa slabiti si sa nu slabiti si sa va ingrasati la loc .

Este dovedit stiintific efectul yoyo , asa ca mai ganditi-va .

greeky

Distribuie pe alte site-uri

Si eu am tinut dieta daneza si din experienta [roprie va spun ca am pus la loc toate kg fara sa mananc ca o sparta.Deci nu mai sunt de acord cu slabitul mult intr-un timp scurt.Acum fac multa miscare si ma simt foarte bine.Sportul de ajuta sa slabesti frumos si sa arati bine.te simt si mai bine si plina de energie.O cunostiinta de a mea a facut sport cate 2 ore pe zi sau macar de 3 ori pe saptamana intens si a slabit in 3 luni 10 kg.Aerobicul te ajuta cel mai repede sa slabesti.Mult succes.Apropo eu mi-am luat biomed slip si crema de la Anesi care este foarte bina si stau 3 ore pe zi cu pantalonii pe mine si fac miscare cam o jumatate de ora dupa care transpir asa de mult ca mi se uda ciorapii fleasca din picioare.Bei multa apa si in 2 saptamani dai jos cam 4 kg in 2 saptamani.Mi se pare super ok.Nu tin o dieta anume si ma simt bine.Deci asa ca nu te mai sfatuiesc sa tii diete drastice ci sa iti faci un stil de viata si sa traiesti sanatos.Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."id="red">

Mie Weight Watchers mi-a ajutat cel mai mult. Nu cred in regimuri-minune.

[flo] Felicia
id="purple">

[9cer] Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATEid="teal">id="Stencil">

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!id="red">

Mananci mult mai putin, lichide, fara dulciuri, putina miscare si fructe foarte multe. Scoti masa de seara si papai un ciorchine de strugure, sau un mar.............

Eu am dat 7 kg intr-o saptamana. Acum sunt ok, si sper sa ma pot mentine.

Nu am facut ceva anume, nu am tinut o reteta...............am facut ce am spus si mai sus. Fructe, cereale(nu multe), lactate, ........si mult mai putin(cam la 1/2 fata dintr-o portie de acum ...ceva timp.)

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

quote:Originally posted by paula2003

Mananci mult mai putin, lichide, fara dulciuri, putina miscare si fructe foarte multe. Scoti masa de seara si papai un ciorchine de strugure, sau un mar.............Eu am dat 7 kg intr-o saptamana. Acum sunt ok, si sper sa ma pot mentine.Nu am facut ceva anume, nu am tinut o reteta...............am facut ce am spus si mai sus. Fructe, cereale(nu multe), lactate, ........si mult mai putin(cam la 1/2 fata dintr-o portie de acum ...ceva timp.)Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

id="quote">id="quote">7 kg intr-o saptamana?!?!? Mi se pare enorm...Sau le-ai dat la putin timp dupa nastere? Nu mi-o lua in nume de rau dar cred ca te-am vazut in poze si erai slaba...iar asa viteza de slabit mi se pare atipica. Nu te supara ca indraznesc sa spun asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...