paula2003 Postat Octombrie 8, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Nu le am negre. Sunt un saten si .....o combinatie de 2 nuante. Este un fel de tatuaj in linii. Imita firele de par si pe urma iti da un fond. Le-am facut la o firma vis-a vis de Spit. Polizu. Va dau tel daca vreti. Nu mai stiu cum se numeste. Am dat o cautare pe net si am mers. Nu am stiut cum va fi, am avut ceva emotii. Daca stai foarte aproape se vede ca sunt conturate, in rest arate bestial. Mi-as fi facut si buzele dar mi-a fost teama, daca ai o bubita si se duce culoarea costa retusul cat ai face tot!!!! Si am renuntata. Am dat 650 roni pe sprancene si buzele sunt 1200. Daca le faci pe toate 3 (buze, sprancene si genele) iti face un discaunt de 20 %. Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
LauraNicole Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Imi plac mult,Paula!Mai ca mi-as face si eu! ............................. Oh once in your life you find someone Who will turn your world around Bring you up when you're feeling down Yeah nothing can change what you mean to me There's alot that I could say but just hold me now Brian Adams-Heaven Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
daniella4 Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Si mie imi plac, sunt foarte reusite. Cat timp a durat operatiunea? Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
paula2003 Postat Octombrie 9, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 9, 2007 Aproape 5 ore. Dureaza mult pana le contureaza cu creionul, corecteaza defectiunile..............si pe urma trece la facutul lor. Facututl nu dureaza mai mult de o ora. Cel mai mult pregatirea ..... Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Criss75 Postat Octombrie 9, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 9, 2007 quote:Originally posted by paula2003Aproape 5 ore. Dureaza mult pana le contureaza cu creionul, corecteaza defectiunile..............si pe urma trece la facutul lor. Facututl nu dureaza mai mult de o ora. Cel mai mult pregatirea .....Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)id="quote">id="quote">O prietena si-a facut de curand, si arata super. Ma tenteaza si pe mine.Criss si Alex Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
croitorualin Postat Octombrie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 10, 2007 Mie mi se par ca au un aspect fals, asa de desenat. Se vad clar ca sunt facute; nu arata natural. Eu am mai vazut si pe la vedete ca se poarta dar mie nu-mi plac; plus ca stiam ca daca esti blonda si sprancenele trebuie sa fie o nuanta de saten deschis sau ceva apropiat de culoarea parului. Sincer, am vazut o chestie faina la o emisiune; o tipa de se pricepea, le pensa si le dadea o forma super frumoasa; dar se pricepea tipa. Nu dati cu rosii!!!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
corinadana Postat Octombrie 10, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 10, 2007 Poate ca daca erau un pic mai deschise la culoare ... Iti privesc poze, sar in ochi sprancenele. "La salina" nu le aveai facute, asa i? Iti erau in evidenta ochii, acum nu mai. Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
paula2003 Postat Octombrie 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2007 Cam la 3 sapt. le vopseam, le dadeam o forma............ Naturale le am satene. Am si un mic defect, un aeste mai scurta si mai subtire, cealalta nu plecaca simetric fata de nas....... deci, amm corectata toate imperfectiunile. Cine vrea sa-mi vada ochii, poate sa se uite, nu-i ascund. Mie imi plac foarte mult, nu prea se vede ca ar fi tatuate decat daca te uiti atent si foarte de aproape. Eu v-am spus ce am facut, este alegerea mea si ma simt bine cum arat. Nu ma intereseaza comentariile rautacioase!!!!!!!!!!!!! Nu am pretentii sa fiu doar laudata. Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tusferi Postat Octombrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2007 Mie mi se par foarte frumoase. Si eu trebuie sa mi le vopsesc cam la 2 luni ca se decoloreaza rau si ramane fatza neconturata din cauza ca nu se mai vad sprancenele. Mi-ai dat curaj sa ma duc sa imi fac si eu, dar probabil o sa mai astept pana anul viitor, pt ca acum nu sunt "resurse". Salonul se numeste cumva Bloom? am cautat pe net saloanele din zona... :) Felicitari inca o data! Pupici! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
loren@ Postat Octombrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2007 Ti-au iesit superbeeeeeeee...poate imi fac si eu un cadou de Craciun...pupici la cei 2 dulcinei! Biaid="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.