Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Am fost agresata fizic pe strada

Recommended Posts

Aseara, pe la 19.30 m-am intors de la Billa Drumul Taberei, cu masina. Tot cautand un loc de parcare...aud pe un individ la vre-o 50-60 de ani ca-mi striga "Ce, fa, proasto, asa se parcheaza la Constanta?" (masina are numere de CT). Nu l-am incomodat cu nimic, el era pieton, eu in masina pe strada... Eu ii zic pe geamul deschis al masinii "Care e problema ta?" si merg mai departe cu intentia de a face dreapta in strada principala si a mai da un tur poate gasesc un loc de parcare. Vine cativa metri dupa mine, eu asteptam la cedeaza trecerea, in dreptul geamului deschis si urla, cum imi permit asa sa vorbesc asa, ca poate imi da una si in secunda urmatoare ma loveste cu palma peste obraz! Am fost naucita...am apasat acceleratia si am plecat, imi tremura piciorul pe pedale, eram incapabila sa mai conduc, am lasat mai departe masina pe dreapta si primul gand a fost sa sun la Politie. Nu aveam mobilul la mine. am lasat masina acolo, am urcat in casa si am sunat sotul. Plangeam, eram in stare de soc.

Sotul a venit si am plecat la Politie. Lovitura lasase urme pe fata. La sectia 25 Politie mi se spune ca sesizarea trebuie insotita de certificat medico-legal de la Mina Minovici, altfel, ei nu pot demara cercetarile. Bun! Plecam din Drumul Taberei la Vitan unde e Institutul, batem jumatate de Bucuresti si acolo ni se spune ca au avut program pana la ora 21. Dupa aceasta ora se primesc doar cazurile cu bilet de la Politie. Ne intoarcem la Sectie sa-i comunicam angajatei de acolo ca ne-a pus pe drumuri degeaba. Intre timp dupa o repriza buna de plans mi-am mai revenit. Am realizat ca dupa o simpla descriere, intuneric fiind nu vor prinde niciodata pe nimeni. Nu stiu daca o sa-mi revin curand...Asa ceva nu mi s-a intamplat in 30 si ceva de ani de cand stau in Drumul Taberei si nici in alta parte. Nimeni nu a dat niciodata in mine...Macar daca l-as fi injurat...nu am facut-o...nu vorbesc urat, nu-mi sta in caracter.

Cum e posibil ca un barbat la 60 de ani sa loveasca o femeie aflata in masina ei pe strada? De ce? Imi tremura mainile si acum cand scriu...Puteam fi cu copiii in masina... Mi-e teama ca masina mea e singura cu numere de C-ta din zona si ma poate recunoste usor, oricand. Sotul meu spune ca il vom intalni cu siguranta, avea o sacosa de carpa in mana si sigur sta prin zona... si atunci va sti el cum sa regleze situatia, plus ca-l luam de guler si-l ducem la Politie.

Individul frustrat e un tip solid la 50-60 de ani, par carunt, tuns scurt, aprox 175 inaltime, era imbracat cu niste haine ponosite maro (cam asa) cu o sacosa de carpa in mana...Ce am apucat sa vad in cateva secunde.

Edit: Politia nu mi-a inregistrat plangerea, au spus ca nu pot face nimic. Am vrut sa renuntam la "agresiune fizica" (in lipsa de certificat medico-legal) si au spus ca nici asa nu se poate face nimic. Ca daca noi il recunoastem, am termen 2 luni sa depun plangerea, ulterior...Asta s-a intamplat la Sectia 25.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tot felul de nenorociti[xx(]. Cel mai bine nu te mai gandi la el, probabil are probleme psihice, ca altfel nu se explica gestul acestuia.

Sper sa-l prinda barbata-tu si [bruta]. Daca era un barbat la volan nu indraznea sa faca asa ceva!

Uite o [flo]ca sa te simti mai bine!

Si intreaba vecinii poate il cunosc!

Claujro,stii ce m-am indispus??Mi-au venit in fata ochilor imagini din copilarie,eu de vreo 6 ani si mama mea gravida cu burta ff mare ne intorceam de la piata.

Avea in mina doua paini si cu cealalta tinea o sacosa de care ma agatasem si eu.In fata blocului sare parca de nicaieri un vecin si poc-poc ii cara doua perechi de palme.Scapa painea jos,ea se dezechilibreaza si cade...

Sa mai povestesc?Iti dai seama cum ar fi fost daca aveai copiii cu tine,isi aminteau toata viata faza asta.

Eu si acum ma sugrum de indignare cind imi amintesc.Individul avea un baiat care mereu ma batea.Maica-mea se ducea la usa lor si-i ruga sa-si educe odrasla de cele mai multe ori o gasea doar pe nevasta-sa.Cind s-a aflat si el prin zona a ales sa rezolve problema cu bataie,fara nici o vorba![bang][bang]

[V][haibat][haibat]ce m-am enervat!

Hannen [9cer]mamica de trei printzeseid="red"> Amira[zana]id="pink"> Israa[majoreta]id="orange"> Inas[iepu]id="teal">

Pozici

nu stiu daca ati observat, dar barbatii de la o anumita varsta in sus sunt rai de n-am vazut! mereu imi demonstreaza asta prin mijloacele de transport in comun, chiar si pe strada, sunt agresivi si egoisti, nu stiu ce se intampla cu ei.

eu am avut un conflict cu unul odata in troleibuz, pe care daca-l atingeai din greseala un pic te injura si facea ca toti dracii.

altadata am avut probleme cu un pusti, care pur si simplu m-a pipait in plina strada ziua in amiaza mare. eu aveam mainile ocupate, intr-una caram o pilota, ambalata intr-o punga speciala si in cealalta aveam geanta si umbrela, ca ploua. i-am ars cateva umbrele pe spate de s-a rupt umbrela, dar vreau sa zic ca nimeni nu facea niciun gest.

claujro, te inteleg, incearca sa vezi daca individul sta prin zona si daca cine ar trb sa faca nu face nimic, poate ar fi bine "sa se ocupe" un pic sotul tau de problema. macar sa-l sperie un pic. poate ar fi bine sa -ti achizitionezi un spray paralizant.

ZOZOLINA

andreeaid="orange">

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Multumesc mult pentru sustinere!

Aseara, pana sa ajunga sotul acasa, am coborat plangand si tremurand sa caut un echipaj de Politie, am dat un ocol blocului, nu era nici unul. M-am dus la un butic de langa bloc sa vb cu vanzatorul, acolo se aduna seara un grup de barbati (tineri, e adevrat) care beau. Am vorbit cu ei, plangand, le-am povestit, nimeni nu stia nimic dupa descriere.

Nu vom lasa lucrurile asa, lumea e mica si cu siguranta il vom mai intalni pe individ. Sotul meu zicea ca de ce nu am claxonat, ca ar fi venit cineva . Pai daca mai stateam pe loc, ar mai fi avut timp sa ma loveasca si a doua oara. Cu probleme psihice sau nu nu pot sa inteleg si sa accept asemenea gesturi.

Am intrebat la sectie daca au vre-o evidenta a persoanelor violente din zona. Nu au.

O sa-mi iau un spray paralizant. Mi-as lua un pistol cu aer comprimat atat de revoltata, umilita, socata, naucita ma simt.

Draga de tine, te cred ca esti inca sub influenta a ce s-a intamplat.

Si eu sunt de parere ca un spray cu piper te-ar face sa te simti mult mai stapana pe situatie. Plus ca pana se dezmeticeste ala tu ai timp sa chemi politia (ma refer la teama ta de a nu te identifica dupa nr masinii si sa te agreseze din nou).

Si Da, aveti mare dreptate. Barbatii (unii, hai sa nu fiu rea)dupa o anumita varsa o iau razna rau de tot. Eram in metrou si un tip asa la vreo 50 si ceva de ani tipa la o tipa care statea linistita pe un scaun si citea, ca vezi doamne, asa cum statea el in picioare ii vedea sanii tipei, si ca el o sa o dea in judecata ca il agreseaza sexual!!![mariaj]

briza_mariiid="red">

poze

Clau, nasoala faza. Probabil ca era bolnav psihic, un om normal n-ar face asa ceva. Am patit odata ceva similar, m-a lovit o dementa cu piciorul in statia de autobuz si pe urma a fugit, nici n-am avut timp sa reactionez. Dar o vazusem ca nu-i normala, trecuse pe langa mine si cand a ajuns in spatele meu mi-a dat un sut, mi-a ramas in minte evenimentul vreo juma de ora, dupa care am uitat. Te admir ca ai atat spirit civic si vrei sa-l dai pe mana politiei, eu nu m-as fi deranjat. Nu vreau sa te demoralizez dar nu cred sa faca Politia ceva nici daca-l gasesti, mai degraba ii da sotul tau cateva scatoalce.

Clau, imi pare tare rau, sper sa il recunoasteti pe individul asta abject [xx(] si sa il duceti de guler la Politie.Nu cred ca "legal" va pati ceva...dar macar sa stie ca nu se scapa asa usor.

eu am o astfel de patanie pe Bulevardul Elisabeta sau cum s-o numi. Mergeam de la Cismigiu spre Universitate si au trecut 2 tipe pana in 20 de ani pe langa mine.Eu eram gravida in 3 luni. Una din ele, mai baietoasa asa, mi-a ars pur si simplu una in fluierul piciorului, am ramas siderata si mi-a fost frica sa spun ceva, de teama sa nu pierd sarcina daca ma loveste mai serios [:(]

sinistru.Traim intr-o lume infioratoare:(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Sabina, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Claudia,oribil ce ti s-a intamplat!Imi pare f. rau!Poate reusiti sa-l depistati ca sa-l puneti la punct,bolnav psihic sau nu!Aveti garaj,sa nu se razbune pe masina ,pe urma.

Ce n-am inteles e,ce problema au bucurestenii cu masinile cu numar de Constanta?Am impresia ca ar fi una,legata de barierele din Mamaia!Asta e,sau altceva?Daca e vorba de bariere ,ce le-am pus noi,constatenii,ne-a intrebat cineva?

In alta ordine de idei,n-am auzit ca prin Constanta,cat de jungla a ajuns si aici,sa fie asa cazuri de agresiune,sau daca sunt,sunt putine totusi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...