dianocica Publicat Octombrie 7, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 7, 2007 Matusa sotului meu este administratora blocului in care locuieste. singura, pensionara, stie pe toata lumea..intra in vorba cu toti...na, platim intretinerea..boon. 2 etaje sub ea statea un nene singur cuc. nici o ruda in viata, doar el si apartamentul. mizerie crunta, ea si cateva vecine ii mai duceau mancare din cand in cand.. la un mom dat apare un tip care s a legitimat ca si politist de proximitate. care i-a cerut buletinul. sa investigheze moartea surorii lui, care, btw, a fost acu' vreo 15 ani... dupa vreo sapt, apar doua...femei de etnie roma...cu fuste..cozi..stiti tipul. care se ofera sa il ajute in schimbul obtinerii apartamentului dupa moarte. omul refuza. dupa inca vreo 2 sapt...un camion mare, dirijat de doi cetateni de aceeasi etnie mentionata mai sus, incarca toate chestiile din apartament. si nenea, proprietarul...de negasit. efectiv disparut. matusa se duce si ii ia la intrebari. deci..ei sunt noii proprietari, mosul a plecat. unde? cum? nu stiu, nu-i intereseaza...femeia le cere un contract ceva, ca trebuie sa schimbe la administratie diverse..se prezinta cu un contract la cam a 15 a xeroxare, nu se intelegea mai nimic...si ca oricum nu conteaza, ca ap l-au vandut deja...unei firme.. in alte 2 sapt apare si cineva de la firma, (150.000 au dat pe ap, la turda, stradal...trai nenica..) ei nu stiu nimic, de abia au cumparat apartamentul, un contract la fel de neclar ca si primul. omul in continuare de negasit... matusa depune plangere la politie. nu se poate plangere...n spe drumuri..femeia banuieste (..) o neregula, vrea sa alerteze politia, da? inca n drumuri, birocratie mare. situatia actuala: dupa 2 luni, apartamentul este la cel de al treilea proprietar , omul de negasit, dar a primit raspuns de la politie: e in vizita in provincie la un nepot . o noua cerere la politie, pt a afla localitatea, numele nepotului... chiar este posibil asa ceva? sincer, credeam ca doar in filme..daca nu ar fi fost poveste la mana I, dasca o auzeam printr-un prieten al unui prieten...jur ca n-o credeam...bine ati venit in bucuresti, mileniul III ! Impotriva bannarii aeliteiid="red"> diana si david 03.12.06 id="size1"> id="size2"> Alaptatul Help-lineid="green">. Pentru Soniaid="purple">. Pentru Dianaid="purple">. Pentru Dariusid="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathilda Postat Octombrie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2007 pai apelati la OTV si nu glumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Octombrie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2007 Parca-i roman politist. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvana_salajan Postat Octombrie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2007 Brrr, Doamne fereste-ne de singuratate si batranete!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianocica Postat Octombrie 7, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2007 eu sunt atat de frustrata..nici nu stiu de unde sa incep...una la mana, pot sa muncesc sa rup, n as reusi sa iau un credit pt o locuinta .. a, pot sa iau vreo 70.000 de euro..si dupa aia sa imbatranesc cautand un ap cu 2 camere la banii astia in buc..si sa platesc la ei 25 de ani..vesnic cu sula-n coaste... dar daca aia a fost mai desteapta...a scos suta de mii de euro din apa chioara? a scos-o..o mai prinde cineva? nop. politia vrea sa faca ceva? e..asta-i buna... plus ca suna atat de ciudat treaa cu politistul de proximitate.. cu raspounsul politiei...nu sunt adepta a teoriilor conspiratiei dar aici e ceva mult mai clar ... Impotriva bannarii aeliteiid="red"> diana si david 03.12.06 id="size1"> id="size2"> Alaptatul Help-lineid="green">. Pentru Soniaid="purple">. Pentru Dianaid="purple">. Pentru Dariusid="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medeea76 Postat Octombrie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2007 Da, trebuie investigat, dar nu stiu daca e cel mai bun lucru sa fii tu initiatoarea. Da cazul pe mana altei sectii de politie sau la tv. Cred ca exista niste emisiuni cu anchete, nu sunt sigura, ca nu ma prea uit la tv, dar trage un semnal de alarma, e dubios ce povestesti. Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alessia105 Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 BUna .. Infiorator caz ...anyway ..uite cateva cai de "atac" 1.Prin asociatia de locatari facuta cerere la politie ptr aflarea actuluilui domiciliu al batranului putandu-se invoca ...mai multeee chestii de care il cauta ...de ex restituirea fondului de rulment ... sau date lipsa in cartea de imobil http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=65141 ( articolele 25-40) pentru ca administratia este obligat aprin lege in termen de 15 zile sa actualizeze cartea de imobil ... 2. Primul contract , prin care batranul a vandut casa se poate vedea la Cartea Funciara si dati de un martor ceva , vazut la ce notar ..cum s-a facut vanzarea ( s-ar putea sa il fi vandut cu clauza viagera si batranul sa fie in vreun spital -camin sau pe la cersit in UE ) 3. La primarie la servicul social trebuie sa fie cineva care se ocupa de batrani ... 4. Da o cautare pe google cu numele primilor propiretari si a urmatorilor in felul asta mai aflii niste informatii despre ei ...sau nu...depinde ....dar merita incercat ... Incercati ca TOTUL sa fie facut prin asociatie ca persoana juridica si nu prin numitii x,y,z in calitate de vecini ...cantareste muuult mai mult ....aaaa si de peste tot incercati sa luati raspunsuri oficiale in scris .Muuuult succes si sa ne tii si pe noi la curent poate te putem ajuta cu ceva ...[flo] ---------------------------------------------------- Alessia[vampa],Dezbracatu'[nl] si Spiderman [avion] Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu O parte din mine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Cind am venit yo cu stirile cu salvarea ce umbla prin Tirgoviste dupa organe nimeni nu a crezut....si yo sint viu si credibil..nepensionar si la OTV nici nu ma uitid="size1">...dar pe matusa lu" sotu" lu" dinocica o crede toata lumea. E corect nene? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianocica Postat Octombrie 8, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 alessia, punctul 1 a fost demarat. o sa incerc si cu restul. dar mi se pare aiurea ca actiunea asta nu o intreprinde politia. adica nu ei ar trebui sa faca o cercetare? o fac eu? Impotriva bannarii aeliteiid="red"> diana si david 03.12.06 id="size1"> id="size2"> Alaptatul Help-lineid="green">. Pentru Soniaid="purple">. Pentru Dianaid="purple">. Pentru Dariusid="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alessia105 Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Nu stiu cum s-a schimbat sau daca s-a schimbat legea in privinta asta ..dar acu vro 5-6 ani iti spun sigur ca nu puteai sa dai o persoana disparuta decat daca ii erai ruda ... Vecina mea de apartament ...tot asa ...la un moment dat a dispaut ... ea mai inchiria o camera la studenti ...normal ca vecinii s-au sesizat ..mai ales cealanta vecina cu care ea avea un contract viager ...( batrana nu avea copiii si in schimbul unei sume de bani si a ingrijiri viagere trebuia sa le lase vecinilor apartamentul ) ..vecinii ,oameni de un inalt caracter ( ea profesoara si logopedist ...el inginer It ...fiul sutudent la It ) chiar o ingrijeau cum se cuvine ...manca la masa cu eicel putin odata pe zi ...de sarbatori niciodata nu era batrana singura ,ci la ei ...pana si in vacante mergea cu ei ..era parte din familie ...i-au permis sa aiba si chiriasi ca sa isi rotunjeasca veniturile ( desi nu avea nevoie) ...si odata a disparut . Vecina disperata a anuntat la politie disparitia batranei ...care nu a investigat cazul tocmai ca nu era parte din familie ( chiar daca a dovedit ca aveau contract de renta viagera) ..pana la urma vecina a gasit un nepot de al batranei care a initiat procedurile la politie ( dupa 8 luni)...a venit politia ( nu sectoristul sau politistul de proximitate ,ci unul mai mare in grad nu imi aduc aminte ce era parca inspector ...dar oricum nu era politistul de proximitate ) ..a discutat cu toti locatarii...ce or mai fi facut ca au gasit-o ....batrana era bine merci ..ffffffffffff bine ingrijita ...intr-o bahtai vila in Domnesti ( parca,sau Snagov ) la parintii unui student caruia ii inchiriase o camera( cred ca asta era doar parte din strategie) ... si cu care batrana facuse alt contract de renta viagera.Numai stiu ce s-a intamplat ptr ca eu am plecat ..stiu de la fiul doamnei profesoare ca se judecau intr-o vreme ca sa isi recupereze macar suma de bani care i-a fost data la inceput ... Daca ar fi ajutat-o asociatia ( fata de care au drepturi si obligatii reciproce) nu ar mai fi fost nevoie de interventia nepotului si sa dureze atat de muult ... mai ales ca legislatia prevede declararea in termen de 15 zile a noului domiciliu ... Acum ar trebui consultat un avocat care sa va spuna cum trebuie sa sune cererea catre politie astfel incat sa vi se de-a adresa unde poate fi gasit batranul ... pentru ca pot profita de lacunele unei cereri incomplete si sa spuna doar "e la un nepot " fara explicatii suplimentare .... ---------------------------------------------------- Alessia[vampa],Dezbracatu'[nl] si Spiderman [avion] Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu O parte din mine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.