monaraus Postat Octombrie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2007 Si noi am taiat suzeta, spunandu-i ca a venit catelul vecinei si a rupt-o... A mai luat-o o singura data in gura, dupa care a aruncat-o caci nu era tocmai buna, dar avea atunci 1,5 ani, la 3 ani e mai greu cred... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
TOMALAVINIA Postat Octombrie 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 23, 2007 Nuuuuuuu, inca nu am scapat de ea. Saptmina viitoare are 3 anisori si o dam lui Ronald(ii serbez ziua de nastere la Mc Donalds) Vin cu detalii peste o saptamina! Va pup pe toate! Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
bumpi Postat Octombrie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 24, 2007 La noi a fost surprinzator de simplu. Am folosit suzeta pana la doi ani, de pe la 1.5 ani numai seara la culcare. Aveam doua, una in gura la culcare si a doua intr-un colt al patului, in caz ca nu o gaseste noaptea pe prima. Dimineata, fara exceptie, erau amandoua pe covor. Cand am hotarat (eu[:D]) ca e cazul sa renuntam, cu vreo luna inainte, am inceput sa-i spun ca daca mai arunca suzetele pe jos acestea vor pleca la alti copii care stiu sa aiba grija de ele bla bla...Asta in fiecare dimineata, pana intr-o zi cand suzetele chiar au plecat[bicla] In prima seara a scancit un pic, a doua le-a cerut, dar fara sa planga, iar in a treia a uitat de ele. Va doresc succes. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
TOMALAVINIA Postat Octombrie 27, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2007 Acum doua seri si-a taiat suzeta cu foarfeca spunind ca "sunt dominisoara mare si nu imi mai trebuie sa sug pe ea"si a aruncat-o la pisica. Toate bune si frumoase, pina la culcare. [bang]Dar stia ca are si surioara ei suzeta si a profitat din plin sa o ceara. Bine ca e mai mica ca asa o scapa din gura dupa ce adoarme[:D] Va mai dau detalii peste citeva zile, speram ca se mai calmeaza:) Va pupam! Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.